Ivan: "Nu e prima oară când Tokes bate câmpii". Hunor îl susține

76017_1
76017_1

Cătălin Ivan, purtătorul de cuvânt al PSD, atrage atenția că europarlamentarul Laszlo Tokes bate câmpii. El susține că "de data aceasta o face într-un mod în care îi pune pe cei din PDL într-o postură jenantă".

"Nu este prima oară când Laszlo Tokes bate câmpii. Însă de data aceasta o face într-un mod în care îi pune pe cei din PDL într-o postură jenantă, vorbind despre «amanetarea» țării Fondului Monetar Internațional", a spus Cătălin Ivan.

"Sunt foarte mulți care încearcă să manipuleze"

Europarlamentarul PSD a adăugat: "Lumea o să se întrebe cine a negociat mai bine cu FMI? Fostele guvernări PDL, care au convenit numai tăieri de salarii și pensii, măriri de taxe și privatizări, sau Guvernul USL, care a semnat un simplu acord de stand-by preventiv, din care nu vom folosi niciun ban și care nu implică absolut niciun sacrificiu pentru români?". Cătălin Ivan a conchis: "Răspunsul este evident, însă sunt foarte mulți care încearcă să manipuleze. Le vom spune românilor de fiecare dată adevărul și nu ne vom lăsa intimidați de astfel de acuze lansate în spațiul public".

Kelemen Hunor: Tokes spune lucruri trăznite

Președintele UDMR susține același lucru. El atrage atenția asupra declarației lui Laszlo Tokes, prin care cerea protectorat Ungariei. Kelemen Hunor spune: "Ați văzut cum a reacționat premierul Viktor Orban: în niciun fel. Astfel de lucruri nu au nicio bază. În momentul în care și Ungaria și Romania sunt în Uniunea Europeană, astfel de abordări nu sunt realiste". El a adăugat: "Comparația cu Tirolul de Sud era valabilă în anul ’50. E un subiect de care nici nu ar trebui să discutăm, ca să nu creăm impresia că e ceva de luat în serios".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel