Iuliana Tudor, ce nașă generoasă!

Iuliana Tudor și-a mărit zilele trecute familia de fini. A cununat o bună prietenă și colegă și s-a bucurat că a putut să-i fie alături în cea mai importantă zi din viața ei. 

Cadoul nașilor pentru nunta finilor au fost surprizele muzicale.

(oar_w460)

“Ana mea... ce bucurie să vă fim nași! Să vă fie drumul Rai!”, a postat Iuliana Tudor pe Facebook, în ziua fericitului eveniment.

(oar_w460)

“A fost emoționant să o văd pe Ana mireasă. Mă bucur mult pentru ea! Facem echipă bună de mulți ani...iar, acum legătura noastră e una și mai solidă! Așteptăm finuți mici! Și e foarte probabil să aibă gemeni, pentru că provine dintr-o familie cu gemeni! Ana și soțul ei sunt a șasea pereche de fini, iar cadoul nașilor pentru ei a fost surpriză…mai mulți invitați de marcă la nuntă, precum Ionuț Dolănescu, Nicolae Furdui Iancu, Paula Seling, care au încins atmosfera și cărora țin să le mulțumesc că au fost alături de noi!”, a declarat vedeta.

Iuliana Tudor caută noi talente pentru sezonul al 3-lea „Vedeta populară”

Încep preselecțiile pentru cel de-al treilea sezon “Vedeta populară”, cel mai mare talent-show de folclor din România. Din 11 iulie, Iuliana Tudor și echipa sa îi asteaptă, în câteva mari orașe din întreaga Românie, pe cei care au talent și curajul să încerce o carieră în muzica populară.

Orașele în care au loc preselecțiile sunt: Târgu Jiu, Alba Iulia, Bistrița, Timișoara, Suceava, Tulcea și București. „Fie că ești începător sau ai deja experiența scenei, dacă știi că vocea ta merită să fie ascultată de o țară întreagă și vrei să fii vedetă, vino să te cunoaștem!”, îi îndeamnă Iuliana Tudor pe cei care vor să urmeze un drum în muzica populară. Marele premiu pentru câștigătorul emisiunii “Vedeta populară” este de 100.000 lei.

 

 

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel