Italia: Metoda INEDITĂ prin care românii au golit ZECI de supermarketuri

orar-hypermarket
orar-hypermarket

Patru Români din Veneția au fost prinși de oamenii legii după ce au golit mai multe supermarketuri din Italia printr-o metodă cu totul inedită.

Patru români- două femei și doi bărbați au fost arestați și plasați în arest la domiciliu. Toți cei patru sunt rezidenți în provincia Agrigento.

Conform STIRIDIASPORA.ro, care explică și metoda prin care reușeau să jefuiască supermarketurile fără să fie prinși, suspecții  sunt acuzați de furt sistematic și de rezistența față de un funcționar public

Ei au fost prinși după ce polițiștii au observat că se rătăcesc în interiorul unui supermarket din Via Venezia, în timp ce, în mod suspect, se plimbau în jurul rafturilor fără a avea un interes evident pentru a cumpăra vreun produs.

S-a dat alarma în magazin 

Agentul de pază a prins cele două femei, deși era neînarmat și apoi și-a chemat colegii în ajutor. Ei au apelat numărul de urgență iar oamenii legii s-au deplasat de urgență la locul faptei. Ei au recunoscut toate acuzațiile și sunt suspecți că operau în acest mod de foarte mult timp. Se încearcă acum să se depisteze câte lovituri au mai dat. Ei nu vor mai avea voie să se apropie de zona unde au fost prinși furând.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel