Italia, tragedie într-o familie de români

ŞOCANT: un român şi-a ucis mama bolnavă de cancer, în Italia
ŞOCANT: un român şi-a ucis mama bolnavă de cancer, în Italia

O nouă tragedie a lovit o familie de români stabilită în Italia, conform publicaţiilor locale Ancona Today și Il Resto del Carlino. Părinții copilului sunt rezidenți în localitatea Ostra Vetere, provincia Ancona.

Tinerii şi-au pierdut, duminică, unicul copil, în vârstă de 5 ani, în urma unui accident nefericit. Tragedia a avut loc în localitatea Corinaldo, provincia Ancona, duminică seara.

Cei doi români se aflau în vizită la niște cunoștințe, împreună cu copilul lor de 5 ani pe care l-au scăpat din vedere pentru câteva momente. Copilul a căzut într-un puț de evacuare a rezidurilor care aparține unei fabrici de măsline, puț care are patru metri adâncime.

Conform presei italiene, în puț se aflau reziduri lichide provenite de la măcinarea măslinelor care aveau peste 1,5 metri din înălțimea puțului. Chiar dacă părinții copilului au chemat, imediat ce au observat nenorocirea, echipajele de urgență, medicii care au sosit la fața locului nu au putut face nimic pentru salvarea acestuia. Autoritățile nu au stabilit cu precizie cauza morții copilului, deoarece este posibil ca acesta să fi suferit leziuni grave în timpul căderii, conform surselor citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel