Isterie colectivă la o vizită a lui Kim Jong-un - Video

Televiziunea nord-coreeană de stat a anunțat, vineri, că liderul regimului comunist, Kim Jong-un, a vizitat mai multe obiective militare în insulele Jangjae și Mu, situate în partea cea mai sudică a sectorului de sud-vest a frontierei cu țara vecină, Coreea de Sud. Evenimentul a creat o adevărată isterie în rândul nord-coreenilor, ea fiind atribuită dragostei poporului faţă de familia Kim, obiectul unui adevărat cult al personalităţii.

  În imaginile prezentate de presa nord-coreeană se poate vedea cum zeci de militari în uniformă, femei şi copii aleargă pe plajă pentru a-l întâmpina pe Kim, care a debarcat de pe o navă de patrulare pe insula Mu îmbrăcat într-un mantou lung de culoare închisă.

Strigând de bucurie şi cu braţele ridicate la cer, ei îl înconjurau pe tânărul autocrat, moştenitorul singurei dinastii comuniste din istorie, unele dintre ele chiar ascunzându-și fața în palme pentru a plânge.

Astfel, televiziunea l-a arătat pe Kim inspectând trupe, observând cu binoclul teritoriul sud-coreean sau jucându-se cu obrajii unui copil.

Exuberanța extremă a nord-coreenilor se repetă și în timp ce președintele Kim părăseşte insula, când zeci de persoane aleargă pe plajă, apoi se aventurează să intre îmbrăcate în apele reci ale Mării Galbene pentru a-l însoţi pe liderul suprem atunci când urca pe navă.

Potrivit detractorilor regimului comunist, aceste demonstrații de adulație nu sunt spontane, așa cum le prezintă presa nord-coreeană de stat.

Vizita lui Kim Jong-un pe insula Mu, emblematică pentru tensiunile dintre cele două state coreene, intervine la o zi după ce noi sancţiuni la adresa Phenianului au fost votate la ONU ca urmare a testului efectuat la 12 februarie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel