Isărescu, audiat. Vâlcov vine în ajutorul său cu o întrebare

Darius Vâlcov/ Foto Agerpres
Darius Vâlcov/ Foto Agerpres

Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, a spus că va face o solicitare către Daniel Zamfir privind audierea lui Mugur Isărescu.

Darius Vâlcov a venit în ajutorul lui Mugur Isărescu și a zis ce întrebare are de gând să transmită la audierile din comisia economică a Senatului.

”Îi voi face o solicitare lui Daniel Zamfir, senator ALDE, ca întrebările care se vor pune reprezentanților Băncii Naționale să aibă legătură și cu anul 2015 pentru că în acea perioadă, februarie - martie, au atras atenția. Atunci s-a spus că Banca Națională nu intervine și nu reduce dobânda de politică monetară de la 1,75%, așa cum au făcut celelalte țări din regiune. În 2015, Banca Națională ar fi trebuit să vină cu rata la 0%”, a zis Darius Vâlcov la Antena 3 într-o emisiune realizată de Răzvan Dumitrescu și Mircea Badea.

Explicaţii în scandalul indicelui ROBOR

Mugur Isărescu va merge la audierile din comisia economică a Senatului. Guvernatorul BNR a răspuns afirmativ la a treia invitaţie lansată de senatori. Isărescu a confirmat că va merge să dea explicaţii în scandalul indicelui ROBOR marţea viitoare.

Guvernatorul Băncii Naționale a României, a declarat, joi, că întreg Consiliul de Administrație al BNR va merge la audierea de la comisiile Senatului programată pentru data de 12 februarie.

”Am primit, în sfârșit, o invitație validă", a afirmat Mugur Isărescu, Guvernatorul BNR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel