EXCLUSIV  Ipoteză în cazul morții angajatei de la primărie. Viceprimar, reacție

Noi detalii ies la iveală în cazul Vasilicăi Mihail, angajata de la Primăria Buzău, care a căzut de la etaj. Anchetatorii iau în calcul și varianta unui suicid.

Potrivit unor surse citate de CampusBuzău, din rândul anchetatorilor, varianta unui suicid este cea luată cel mai mult în calcul.

Aceleaşi surse spun că Vasilica Mihail suferea de depresie de o perioadă bună de timp, problemele pornind mai ales de la starea de sănătate a soţului ei. O confirmă şi cei care au cunoscut-o mai bine. În plus, se pare că în familia funcţionarei din Primărie existau şi dificultăţi în a achita ratele de la bănci, împrumuturi făcute pentru operaţiile şi tratamentele suferite de soţul Vasilicăi Mihail.

Viceprimarul Andrei Neder a spus că zilnic discuta cu această femeie.

"Eu am lucrat două luni direct cu dumneai. Mi-a fost subordonată. Zi de zi aveam întâlniri cu dânsa. (...) Știu că soțul dumneai avea niște probleme de sănătate. (...) Vom merge la înmormântare, evident", a zis Andrei Neder pentru DC News.

Pe de altă parte, chiar dacă avea o poziţie importantă în cadrul Direcţiei Economice, funcţionara nu a fost implicată în niciun fel în celebrul dosar DIICOT cu privire la fraudele informatice de la Taxe şi Impozite, aşa cum s-a întâmplat cu mai mulţi angajaţi. Cât despre eventuale conflicte sau tensiuni cu edilul-şef, purtătorul de cuvânt al Primăriei respinge categoric orice speculaţie. În context puteți citi și următorul articol: EXCLUSIV Scandal monstru în PSD după moartea unei femei. Declarații care aruncă în aer scena politică.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel