Ionuț Radu ar putea pleca de la Genoa

Locul de titular al lui Ionuț Radu va fi în mare pericol dacă clubul său va aduce încă un portar cu o cotă mai mare.

Astfel, portarul Mattia Perin ar putea reveni la Genoa în luna ianuarie, după ce nu a reușit să se impună la Juventus, iar Ionuț Radu ar putea pierde locul de titular la echipa antrenată de Thiago Motta.

Cele două cluburi negociază deja un eventual împrumut al portarului. Perin a ajuns în 2018 la Torino, fiind văzut drept înlocuitorul perfect pentru Gianluigi Buffon. Perin nu a reușit să se impună la Juventus, unde a adunat numai nouă jocuri oficiale. Perin trebuia să ajungă la Benfica în această vară, dar transferul a picat în ultimul moment după ce portarul a suferit o accidentare la umărul drept.

Conform presei din Italia, cei de la Genoa nu sunt încântați de prestațiile lui Ionuț Radu, astfel că vor să aducă încă un portar în lot, iar românul se gândește și el să-și găsească o altă echipă. Mattia Perin s-a format în Academia clubului, iar pentru Genoa a adunat 151 de apariții. Perin mai are contract cu Juventus până în 2022, iar conform site-ului Transfermarkt are o cotă de piață de 10 milioane de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel