Ionel Ganea a ajuns de urgență la spital, din sala de judecată

Ionel Ganea a fost transportat de urgență la spitalul județean din Făgăraș, după ce i s-a făcut rău în sala de judecată. Ionel Ganea se afla la Tribunalul din Făgăraș, la un termen al unui proces în care este implicat.

Ionel Ganea a fost dus marți după amiaza la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Făgăraș, după ce ar fi leșinat în sala de judecată, unde era implicat într-un proces, a anunțat bunaziuafagaras.ro.

”Este vorba de fostul fotbalist Ionel Ganea. I s-a făcut rău în sala de judecată. Colegii noștri au făcut loc să intre ambulanța, el a fost preluat și dus la spital. Din câte am înțeles, își revenise când a ajuns ambulanța, dar l-a luat pentru investigații amănunțite", a declarat purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Brașov, Ionuț Zaharia, pentru sursa citată.

Între timp, fostul internațional Ionel Ganea a ieșit din spital și a dat primele declarații despre starea sa.

Am avut termen în procesul de divorț. M-am simțit un pic rău, dar mi-am revenit. Am avut o stare de leșin. Nu e ceva grav. Din cauza emoțiilor și a stresului. Probabil s-au adunat toate. Acum sunt OK” , a declarat Ganea pentru Fanatik.

”În mod normal mănânc dimineața, beau o cafea, dar de data asta nu am mai apucat. S-au strâns oboseala, agitația, stresul. La spital mi-au făcut mai multe analize. Acum sunt bine. Nu mi s-a făcut nicio injecție”, a mai spus Ionel Ganea pentru Gazeta Sporturilor.

Inițial, conform surselor medicale, s-a crezut că Ganea ar fi suferit o criza de epilepsie. ”Avea o stare de agitatie, posibil criza de epilepsie, cu marca traumatica pe limba si buze. Pacientul a fost transportat la spitalul Fagaras. Asistenta spune ca nu a simtit sa fi avut halena alcoolica. El nu a declarat nimic", a spus managerul Ambulanței Brasov, David Levente.

Citește și:

Marius Vizer și-a dat demisia

Dennis Man, transfer de 20 de milioane. Dragomir: Nu pot să spun mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel