Ion Iliescu: Daniel Constantin trebuie să se detașeze de Dan Voiculescu

[] []

11 mai 2012 / 22:46
Salveaza PDF Comentarii
Ion-Iliescu
Descriere foto: Ion-Iliescu

Președintele de onoare al PSD,  Ion Iliescu, a declarat, vineri, la emisiunea "X-Press" difuzată de B1 TV, că  Daniel Constantin trebuie să se detașeze de personajul din umbră al formațiunii politice,  Iliescu a dat această declarație în momentul în care a fost pus față în față cu situația de la Ministerul Agriculturii, acolo unde ministrul Daniel Constantin se află într-un conflict de interese. Mai exact, ministerul condus de conservator se află într-un proces în valoare de 60 de milioane de euro cu Dan Voiculescu.

 Ca și cum nu ar fi de ajuns, Daniel Constantin conduce o mașină deținută de Voiculescu, locuiește într-o casă deținută de Voiculescu și îi datorează șefului de la Intact suma de 300.000 de euro.

 După ce i s-au prezentat toate aceste detalii, de către jurnalistul Vlad Petreanu, fostul președinte a considerat că Daniel Constantin trebuie să se debaraseze de această amprentă, care îl va urmări oriunde ar merge.

 "Eu sper că Daniel Constantin să manifeste un act de independență, să se detașeze de asemenea filiațiuni și dependențe de cineva, indiferent despre cine este vorba. Pentru că este vorba de ținuta sa, de demnitatea sa și trebuie să se debaraseze de această amprentă. Cred că este cazul să-și afirme maturitatea și ținuta, să câștige ca om politic", a spus Ion Iliescu.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24