Iohannis, suspendare. Codrin Ștefănescu: Explicăm electoratului nostru

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu a răspuns, în emisiunea "Punctul de Întâlnire", moderată de Radu Tudor, de la Antena 3, la întrebarea privind o posibilă suspendare a președintelui României.

Codrin Ștefănescu a declarat, în urmă cu puțin timp, că nu se pune problema suspendării președintelui Klaus Iohannis, care a fost vehiculată în spațiul public, dar a nunțat că PSD va lua alte măsuri pentru a-i răspunde la atacurile împotriva Guvernului Dăncilă. 

"Iohannis vrea să fe suspendat pentru că vrea niște voturi în plus în monentul în care simte răsuflarela rece sau fierbinte a lui Cioloș că pe zona asta se bat ei. (...) Nu o să facem lucrul ăsta, o să găsim toate soluțiile posibile, dar trebuie să le spunem românilor că blochează Guvernul. Că blocând Guvernul României blochezi România însăși. Blochezi numirea la procurori, blochezi Guvernul, blochezi miniștri, ceri demisia prim-ministrului, ceri demisia lui Dragnea, a lui Tăriceanu, ok, tot nu te suspendăm. Noi explicăm electoratului nostru că asta (n.r. suspendarea) este dorința lui și nu vrem să îi facem jocul lui Klaus Iohannis. Vom găsi toate soluțiile, vom ataca la Curte, vom spune public toate lucrurile astea", a declarat Codrin Ștefănescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel