Iohannis, sesizare la CCR. Dăncilă: Nu putem aștepta la nesfârșit

Iohannis - Dancila
Iohannis - Dancila

Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, pentru Antena 3, că se va depune sesizare la CCR în cazul în care nu face numirile pentru ministerele Transporturilor și Dezvoltării Regionale.

Viorica Dăncilă susține că dorește o colaborare cu președintele Klaus Iohannis în vederea preluării și ducerii la bun sfârșit al mandatului președinției Consiliului Uniunii Europene. 

"Sper să facă această nominalizare cât mai rapid pentru că dincolo de lupta puternică, dincolo de interesul personal, avem responsabilitate pentru România prin preluarea președinției și prin a arăta seriozitate, implicare și voință din partea tuturor pentru a avea o bună președinție. Da, o să depunem sesizare dacă nu se face o nominalizare pentru că nu putem aștepta la nesfârșit, dar gândiți-vă că depunem sesizarea, mai durează până când se va judeca la Curtea Constituțională ceea ce presupune o întârziere și cred că acest lucru nu este benefic pentru România. Președintele României trebuie să acționeze ca un mediator, sper acest lucru, așa cum trebuie și pe timpul președinției și să rezolve cât mi repede acestă situație", a declarat Viorica Dăncilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel