EXCLUSIV  Iohannis, protest 10 august. ”Decizia președintelui. Arată că...”

Bianca Ştefan / 09 aug 2018 / 09:44 Salveaza PDF Comentarii
Iohannis, protest 10 august. ”Decizia președintelui. Arată că...”
Descriere foto: Iohannis, protest 10 august. ”Decizia președintelui. Arată că...”

Deputatul PNL Răzvan Prișcă a vorbit în cadrul interviurilor DCNews despre participarea partidelor politice la mitingul diasporei din 10 august și mesajul pe care îl va transmite președintele României cu ocazia acestui protest. 

Răzvan Prișcă susține că i-ar trebui multe componente pentru a-i da un sfat președintelui României, Klaus Iohannis, în legătură cu mesajul pe care îl va transmite cu ocazia mitingului diasporei. Totodată, deputatul PNL este de părere că partidele politice nu ar trebui să participe la un astfel de protest.

''E decizia președintelui. Mi-ar trebui mai multe elemente pentru a-i da un sfat. Pe de altă parte, o mișcare civică, pașnică, civilizată și autorizată, pentru că acum am înțeles că avem aprobată o autorizație, mi se pare absolut normală. Arată că nu toată societatea sprijină un partid de guvernământ.

Nu cred că vreun partid politic ar trebui să se asocieze cu un astfel de miting. În general, când vorbim de un miting al societății civile, nu este de bun augur o astfel de asociere.”,a declarat Răzvan Prișcă la DCNews.

Vezi răspunsul integral AICI: 

 Vezi și: Prișcă: M-a surprins Meleșcanu. Derapajele pot afecta relația cu SUATe-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26