Iohannis, Legi justiție la CCR. Codrin Ștefănescu: Acesta e mesajul președintelui. Începe CONFRUNTAREA

Klaus Iohannis, solicitarea adresată Comisiei de la Veneția
Klaus Iohannis, solicitarea adresată Comisiei de la Veneția

Codrin Ștefănescu a lansat un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis după conferința de astăzi a președintelui.

Amintim că președintele a luat decizia în ceea ce privește Legile justiției să le trimită la Curtea Constituțională a României și să sesizeze Comisia de la Veneția.

„Iohannis primește un material de la laboratorul lui format din consultanți secreți și apoi vine la declarații. Cere lucruri năstrușnice. Azi ne explică nouă celor care vrem să aducem democrația înapoi în România că situația în sine e bună. Abuzurile pot să continue, dosarele se pot face cu denunțuri calomnioase, la dictarea procurorilor, că pot exista sute de mii de mandate de ascultare. Că totul e ok.

Mesajul a fost că din acest moment, 'eu președintele României, devin comunicatorul statului paralel. Eu sunt cel care face comunicarea între statul paralel și eu exprim de la Cotroceni punctele de vedere ale statului paralel cu care luptați. Nu vreau să schimbați nimic'. 

Răspunsul nostru a fost cât se poate de clar. Vom continua să facem modificări pe legile Macovei. Astea sunt legile Macovei pe care ea le-a trecut într-o noapte ca să pună un sistem de cătușe la dispoziția lui Băsescu. Iohannis se bucură de el, nu știu dacă e șantajat sau nu, dar o tine langa cu astfel de declarații. 

Ne pune în situația în care trebuie să urgentăm ce avem de făcut. Vedem că situația se complică. Iohannis plus USR, plus PNL - Orban, plus DNA, plus Cioloș, se strâng la un singur pachet și începe din nou confruntarea între ei toți și noi cei votați”, a precizat Codrin Ștefănescu la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel