Iohannis, la PNL. Ședință de strategie. ”Maximă vigilență când e vorba de PSD!”

Iohannis, la ședința PNL
Iohannis, la ședința PNL

Președintele Klaus Iohannis a ajuns, luni seară, la ora 20:00, la sediul PNL, unde a fost primit de liderul PNL, Ludovic Orban. Urmează o ședință de strategie, după turul I al alegerilor prezidențiale, pentru cel de-al doilea tur. 

”Am făcut primele analize astăzi. Noua legislație privind votul în diasporă, pe care am solicitat-o imperativ după referendumul reușit din mai a fost foarte importantă, a ordonat și a înlesnit semnificativ votul în diasporă și, în acest fel, am avut un record de participare, nu s-a mai stat la coadă, oamenii n-au mai pierdut vremea la secțiile de votare, ci au mers, au votat și au putut să plece. Le mulțumesc românilor din diaspora după participarea masivă, un număr record de participanți. Acum, după ce  am aflat cum au votat, le mulțumesc și personal. 

Atenționare despre PSD

A doua chestiune pe care vreau s-o subliniez este legată de PSD. Vedeți că deja PSD-ul încearcă tot felul de manevre și vreau să cer românilor maximă vigilență când este vorba de PSD, maximă vigilență nu înseamnă să ne temem, ci să fim foarte atenți și să mergem la vot. Ar fi foarte, foarte păcat să repetăm greșeala din decembrie 2016, când, prin absenteismul românilor la parlamentare, a fost adus la putere PSD-ul și am avut nevoie de aproape 3 ani până i-am înlăturat de la butoanele puterii, după ce PSD a arătat că una a promis și alta a vrut să facă de fapt” a spus Klaus Iohannis, înainte de intrarea la ședința PNL. 

Klaus Iohannis a precizat că rezultatul din primul tur e conform așteptărilor. Despre dezbaterea electorală cu Dăncilă, consideră că PSD încearcă să atragă atenția prin tot felul de manevre. ”Eu mă voi concentra pe întâlnirile cu alegătorii” a precizat președintele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel