Iohannis - Dăncilă, întâlnire. Codrin Ștefănescu, ironic: Mă înjură pe Facebook. Ce facem?

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, a mărturisit la România TV că întâlnirea care va avea loc la Cotroceni, miercuri, 18 iulie, între președintele Iohannis și premierul Viorica Dăncilă nu va avea ca temă principală preluarea președinției Consiliului UE, ci prima întrebare va fi legată de OUG pentru amnistie și grațiere.

Vizita de mâine de la Cotroceni, cu siguranță nu are nicio legătură cu președinția Consiliului UE. Brusc, vine Iohannis și spune: Să fiu eu un președinte înțelept și peste partide și să port un dialog civilizat cu prim-ministrul că e miză. După ce ai cerut prim-ministrului demisia de nu știu câte ori, în timp ce Orban, omul tău, șef de partid, i-a făcut plângere penală și cei de la DIICOT au deschis dosar de râde toată lumea de noi, toată Europa, brusc te-a prins dragul de prim-ministrul Viorica Dăncilă și o inviți mâine la o cafea, să vorbiți despre Consiliul Europei, nu. Sunt convins că mâine când o întreabă la 10:30, spune: Doamna prim-ministru, dați sau nu dați ordonanța aia? Că mă înjură pe pagina de Facebook și vreau să plec în concediu. Ce facem? Plec în concediu sau îmi stricați concediul, doamna Dăncilă?, a declarat Codrin Ștefănescu la România TV.

Codrin Ștefănescu a afirmat la România TV că se află printre persoanele din PSD care doresc ordonanța de urgență pentru amnistie și grațiere:

Eu fac parte din cei din partid care doresc această ordonanță, în condițiile în care nu intră în efectele ordonanței și călăii. Există în partid un grup care dorește acest lucru și de ce să ne ascundem? Dacă noi pregăteam așa ceva tocmai Rareș Bogdan, hotnews, Tapalagă aflau așa ceva? E o discuție internă încă în PSD și ALDE. Dacă făceam așa ceva nu aflau ăștia deloc, aflau doar în momentul respectiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel