Iohannis-atac la Guvern. Chirieac: Rămâne analist, dar nu ia voturi

Ultimul discurs al președintelui Klaus Iohannis este, din punctul de vedere al analistului Bogdan Chirieac, asemănător cu cel al unui analist politic, ceea ce nu îi aduce voturi. 

Ieșirea președintelui Klaus Iohannis, din urmă cu câteva minute, în care întreabă Guvernul dacă mai are bani de pensii și salarii până la sfârșitul anului, nu este, conform analistului Bogdan Chirieac, o acțiune aducătoare de electorat. "Obții voturi dacă dai senzația de putere. Asta cu cătușele a tot folosi-o, până s-a tocit, domnul Băsescu. Acum trebuie să dai senzația de forță, că poți să faci ceva, că tu președintele să faci autostrada, tu președintele să aduci bani de la doamna Merkel, să aduci bani de la Bruxelles. Dacă ieși și spui că e nasol că nu ați luat fonduri europene, ceea ce spunem noi de cinci ani de zile, că e nasol că pilonul II nu este cum trebuie, nu reușești să atragi voturi. Eu nu pot vota pe cineva care roagă și el pe ici pe colo poate îi dă Guvernul informații. Eu pot vota pe cineva care dă senzația de stabilitate, de forță, de dreptate. Veneai cu o soluție, nu veneai să pui întrebări. Veneai și spuneai, domnule, eu Junker, că vorbim aceeași limbă la propriu, am rezolvat să facem Autostrada Pitești-Sibiu" a declarat Bogdan Chirieac, la România TV.

Analiștii politici nu obțin voturi

Analistul Bogdan Chirieac susține că șeful statului se erijează, cu asemenea discursuri, în analist, iar această strategie nu este aducătoare de voturi. "Analiștii politici se confundă sau nu cu publicul telespectator, dar nu obțin voturi politice. Exact asta va face domnul Iohannis. Rămâne analist politic, cum e domnul Băsescu acum, dar voturi nu ia", a declarat Chirieac. 

citeste si:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel