Iohannis, atac la Guvern. Chirieac: Asistăm la o grevă prezidențială

Iohannis
Iohannis

Ultimele declarații și acțiuni ale șefului statului arată, în opinia analistului Bogdan Chirieac, că în acest moment "asistăm la o grevă prezidențială.

Declarațiile de astăzi ale președintelui Klaus Iohannis certifică faptul că războiul cu Guvernul PSD escaladează în ciuda ultimei întâlniri cu premierul, de la Cotroceni, care părea inițial o deschidere către un dialog constructiv pentru viitorul României. Analistul Bogdan Chirieac a declarat că ultima ieșire publică a șefului statului nu este mai mult decât un mesaj de luptă electorală. "Cu președintele Iohannis nu se poate colabora. Una este să fie parteneriat, să tragă împreună la aceeași căruță numită România, alta e să ceri explicații permanent. Este același mesaj de luptă electorală pentru alegerile de peste un an și jumătate, alegerile prezidențiale",a declarat Bogdan Chirieac.

"va fi obligat să promulge fiecare lege în parte"

În privința blocării la Cotroceni a multor legi și pasarea lor către CCR, Bogdan Chirieac susține că, în aceste momente, "asistăm la o grevă prezidențială". "Este o grevă prezidențială. Niciun proiect de lege nu mai trece de președinte fără să-i pună stop. După care, mă rog, reîntoarce în Parlament, se duce la Curtea Constituțională, iar se întoarce și până la urmă va fi obligat să promulge fiecare lege în parte. Dar acum asistăm la o grevă prezidențială", a declarat analistul Bogdan Chirieac la Romania tv.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel