Iohannis, atac Guvern. Codrin Ștefănescu: E plin de ură. Urăște tot ce e românesc

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD, a reacționat la noul atac al președintelui Klaus Iohannis împotriva social-democraților.

E halucinant. Depășește orice fel de imaginație. Mă întreb: ori ne atacă țara, cum a făcut când a fost plecat în străinătate și ne-a criticat din toate pozițiile ori pur și si simplu ne atacă din interior? Acest personaj Klaus Werner Iohannis a folosit niște termeni care îți provoacă o stare de a o lua la goană. Trebuie să protejăm prin toate mijloacele filosofia toxică a acestuia. Omul e plin de ură. Cred că urăște tot ce e românesc. Asta e părerea mea și din ce în ce mai mult împărtășită și în țară. Eu am fost în 9 județe și m-am întâlnit cu mulți colegi din partid, cu mulți oameni din administrație și am vorbit cu foarte mulți oameni acolo.

În momentul în care îți ataci propria țară, vorbești despre cât de rău e la tine în țară, faci în așa fel încât să dispară tot ce înseamnă interes economic, când partidul tău, PNL, votează împotriva propriei țări orice fel de rezoluție, când te aplaudă domnul Siegfried Mureșan și doamna Monica Macovei, când șeful tău de partid dansează în stradă cu #rezist, când susții abuzurile și spui că totul este cancan când lucrurile sunt înfiorătoare, când spui că statul de drept înseamnă Laura Codruța Kovesi și procurorul general Augustin Lazăr, să vii tu într-o zi specială, când vorbim despre memoria victimelor Holocaustului, să vorbești așa... Orice discurs al unui președinte începe așa: Politicieni și fraților, niciodată să nu mai permitem să se întâmple ce s-a întâmplat. Într-o astfel de zi nu vorbești despre lucrurile de la tine din interior și blamezi oamenii și românii adevărați de la tine din țară decât dacă ai niște probleme foarte grave sau cei care te manevrează și te butonează îți fac niște punctaje din ce în ce mai oribile. Iohannis devine exponentul, portavocea, comunicatorul unui sistem foarte toxic pentru România cu care noi, cei din PSD,  chiar ne luptăm. Noi luptăm pentru drepturile firmelor românești, noi luptăm pentru pensii și salarii, nu băieții care vorbesc prin vocea lui Iohannis.

Lupta electorală, împărțită în două tabere

Lupta electorală se va împărți în două tabere: În prima, la vârf Klaus Iohannis, comunicatorul și agentul electoral și lângă el o camarină formată din Orban și ai lui, Cioloș și ai lui, USR și ai lui cu toate scandalurile.

Pe partea cealaltă este PSD și ALDE. PSD, care luptă pentru drepturile românilor din țara noastră. Știu că enervează, sigur că e deranjat faptul că încercăm să reglementăm niște lucruri ca să aducem mai mulți bani românilor.

Mesajul lui Iohannis de astăzi a fost iarăși un mesaj electoral foarte crunt și foarte toxic și va face înconjurul, a spus Codrin Ștefănescu, prezent prin legătură telefonică, în emisiunea lui Lili Ruse, de la România TV.

Vezi și: Iohannis, nou atac: S-a consolidat regimul nazist

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel