Iohannis, acuzat de sabotaj din PSD. ”Este incalificabil să jignească premierul țării”

Iohannis
Iohannis

Președinta Organizației Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, a reacționat la declarațiile dure ale președintelui Klaus Iohannis cu privire la decizia schimbării miniștrilor, așa cum a solicitat Guvernului. 

”Mai mult decât oricând, în acest An Centenar, oamenii politici ar trebui să dea dovadă de mai multă maturitate și să iasă din logica conflictului care ne-a măcinat ani la rând. E nevoie de acord pe obiectivele majore de țară, în schimb domnul președinte Iohannis face dovada că este nu doar dezbinător, total în afara spiritului european și de unitate în An Centenar, ci de-a dreptul sabotor al intereselor României”, a declarat Rovana Plumb.

În viziunea ministrului Plumb, "asistăm la un sabotaj național, Iohannis subestimează bunul simţ al românilor, care au văzut că e mai preocupat de turism decât de munca de înalt demnitar. El ignoră rațiunea elementară, normele legale, prevederile Constituției, interesul țării".

Ministrul Fondurilor Europene consideră că ”este incalificabilă și inadmisibilă atitudinea președintelui României care înțelege să jignească o doamnă, respectiv premierul în funcție al țării, și să arunce în derizoriu proceduri legale. El riscă să compromită interesele europene ale României şi să afecteze activitatea Președinției”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel