Ioana Bran, mesaj după schimbarea din funcție: Îi asigur pe toți

Vlad Manolache / 20 noi 2018 / 16:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Ioana Bran a transmis un mesaj de ultimă oră colegilor săi după ce a fost schimbată de la conducerea Ministerului Tineretului și Sportului. 

Ioana Bran a scris o postare în care a transmis un mesaj atât noului ministru care a înlcuit-o cât și celor care au fost alături de ea.

"Mă aflu la final de mandat ca ministru al tineretului și sportului. Înlocuirea mea este o decizie politică a partidului de guvernământ din care fac parte și îmi voi desfășura mai departe activitatea în banca de la Palatul Parlamentului, pentru a îmi continua mandatul de deputat PSD.

Mulțumesc pentru încrederea ce mi-a fost acordată și mulțumesc, de asemenea, pentru susținerea pe care am primit-o din partea colegilor de la Satu-Mare. Îi asigur pe toți că rămân același om de echipă, onest, ca și până acum. Și doresc să-i transmit mult succes și colegului meu de organizație, noul ministru al apărării Gabriel Leș și noului ministru al tineretului și sportului, pe care îl asigur de tot suportul și de deschiderea mea", a scris fostul ministru.

"Este printre marile mele mulțumiri"

"Am fost la conducerea MTS timp de aproape 10 luni, a fost o perioadă frumoasă, intensă și extrem de solicitantă.

Am fost în mijlocul a două lumi interesante. Am avut un contact strâns cu tineretul din România și cu problemele și activitățile tinerilor, pe care am încercat să-i sprijin mereu și să le fiu aproape, pentru că fac parte din mijlocul lor.

Am fost cucerită și de lumea sportului, am trăit pe viu emoțiile unor mari competiții, am asistat la bucuria învingătorilor și am îmbrățișat sportivi în lacrimi. Am cunoscut îndeaproape frumusețea sportului, am cunoscut mari campioni și antrenori și am încercat mereu să-i înțeleg și să le fiu aproape.

Am făcut un bilanț al activității mele, l-am prezentat de curând public și n-aș vrea să revin acum asupra acestuia. Este printre marile mele mulțumiri și sunt mândră că ministerul pe care îl părăsesc este cel mai avansat în ceea ce privește procesul de descentralizare, una dintre prioritățile programului nostru de guvernare și, totodată, cea mai mare reformă a acestui minister", mai transmite Ioana Bran.

"Sper ca ceea ce am început bine să fie continuat"

"Vreau în final să mulțumesc celor din echipa cu care am lucrat, niște oameni formidabili, care la rândul lor mi-au fost aproape și m-au susținut în momentele grele. Mă bucur că las ceva în urma mea, sunt mândră că alături de colegii mei am construit planuri și proiecte solide, că am luat măsuri care au îmbunătățit viața tinerilor și sportivilor din România. Sper ca ceea ce am început bine să fie continuat de cel care îmi va prelua mandatul, sper ca ambițiosul proiect EURO 2020 să fie dus cu succes la bun sfârșit.

Celor care m-au criticat le mulțumesc pentru observațiile care poate, de multe ori mi-au folosit și le doresc să rămână vigilenți și să apere în continuare interesele sportului. Le doresc mult succes tuturor partenerilor cu care am lucrat, de la federații la subordonatele MTS, de la COSR la celelalte ministere și la foștii colegi din Guvern.

Îmi voi continua activitatea politică mai departe cu aceeași ambiție și voi rămâne mereu apropiată de tineret și de sport, ori de câte ori va fi nevoie.

Le doresc colegilor din noua echipă guvernamentală putere de muncă și mult succes!"Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25