Ioan Oltean: Cine este Radu Cristescu?- Exclusiv

Radu Cristescu, membru PMP și fost președinte al Agenției Domeniilor Statului, a făcut acuzații extrem de grave, în direct, cu privire la deputatul liberal Ioan Oltean. 

Radu Cristescu a declarat că în spatele Crinuței Dumitrean, arestată în dosarul ANRP, este Ioan Oltean, dar deputatul PNL este protejat chiar de președintele CCR, Augustin Zegrean. Ioan Oltean, contactat telefonic de România TV, nu a vrut să intre în dialog cu Radu Cristescu, precizând că este la cumpărături. 

Radu Cristescu, acuzații la adresa lui Ioan Oltean: Protejat de șeful CCR

Contactat de DCNEWS, Ioan Oltean a declarat: "Eu nu intru cu Radu Cristescu în dialog, nu știu cine e Radu Cristescu și n-am ce să dialoghez cu Radu Cristescu. Când o să fie acolo un om serios, cu care poți să schimbi un punct de vedere, da". 

Întrebat despre poziția sa vizavi de acuzațiile ce i-au fost aduse de Radu Cristescu, în direct, la România TV, Ioan Oltean a răspuns: "Nu-mi pasă de... Când or să facă afirmații la adresa mea oameni serioși, care or să aibă argumente, atunci voi avea puterea să ies și să dialoghez, cu Radu Cristescu n-am ce dialoga". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel