Radu Cristescu, acuzații la adresa lui Ioan Oltean: Protejat de șeful CCR

Radu Cristescu, membru al Partidului Mișcarea Populară, a dezvăluit modul în care Augustin Zegrean, șeful Curții Constituționale, îl protejează pe Ioan Oltean.

„Ați observat că după ce a explodat dosarul ANRP-ului, singurul arestat în acest moment este fosta președintă a ANRP-ului, Crinuța Dumitrean. Restul sunt liberi, de acolo. Noi, cei din lumea politică, noi, cei care suntem în aceste instituții ale statutuli, noi, știm foarte bine că doamna Crinuța Dumitrean a fost pusă acolo de protectorul ei, Ioan Oltean, care coordona cam tot ce se întâmpla cu despăgubirile din țara asta. Pentru că doamna Crinuța Dumitrean nu avea curaj să facă nimic fără OK-ul de la stăpân. Constatăm că doamna Crinuța Dumitrean este în pușcărie, iar dl. Ioan Oltean, beneficiarul sumelor uriașe care s-au învârtit în jurul ANRP-ului este liber, nici nu are curajul să iasă public, să spună ceva. Nici măcar nu are bărbăția să meargă la arest să o viziteze pe Crinuța Dumitrean în condițiile în care toată ziua era la ANRP”, a explicat Radu Cristescu.

„Este protejat! Ioan Oltean este implicat în afacerea ANRP în multe scandaluri. Vedeți arestarea de la CJ Bistrița, uitați-vă la afacerile din energie cu firmele oșenilor din județul Satu-Mare. Nimeni, niciodată, nu l-a atins pe Ioan Oltean cu absolut nimic”, susține membrul PMP.

Citește și: OLTEAN-ZEGREAN. Radu Cristescu: Ioan Oltean poate să mă dea în judecată

„Protectorul lui Ioan Oltean este Augustin Zegrean, președintele Curții Constituționale. Ioan Oltean, acum mulți ani, a fost artizanul numirii lui Augustin Zegrean ca președinte al Curții Constituționale. O mână spală pe alta și amândouă fața. Acum fața lui Ioan Oltean o spală!”, a dezvăluit Cristescu la RTV.

Contactat telefonic de RTV, Ioan Oltean nu a putut răspunde acuzațiilor lui Radu Cristescu deoarece se afla la cumpărături. Astfel, replica lui Radu Cristescu a fost următoarea:

„Ioan Oltean nu o să vă răspundă pentru că e un om politic laș! Pentru el, singurul Dumnezeu este banul și atât!”, a mai spus omul politic de la Partidul Mișcarea Populară.

Exclusiv. Oltean, reacție tranșantă la acuzațiile lui Cristescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel