Învăţătoarea Cristina Anghel va renunţa la greva foamei luni, după 70 de zile de protest

Cristina-Anghel
Cristina-Anghel

Învăţătoarea Cristina Anghel a declarat, sâmbătă, că va renunţa la greva foamei luni, când va împlini 70 de zile de protest, precizând că a luat această decizie în urma vizitei Prea Sfinţitului Ioan Selejan, Arhiepiscopul Episcopiei Covasnei şi Harghitei

"Nu mi-a cerut explicit să renunţ la această formă de protest, dar din vorbele dumnealui am înţeles că ar trebui să mă gândesc la starea sănătăţii mele. Acum vreau să mă refac, am nevoie de o perioadă de refacere, dar nu voi ezita niciodată să o iau de la capăt sau să recurg la alte mijloace pentru a îndepta lucrurile", a spus Cristina Anghel, citată de Mediafax.

Învăţătoarea din Caracal va fi realimentată începând de luni, zi în care se împlinesc 70 de zile de când a renunţat la hrană în semn de protest faţă de neaplicarea Legii de majorare a salariilor cadrelor didactice adoptată în 2008. Cristina Anghel a intrat în greva foamei în 26 august, nemulţumită de diminuările salariale din sistemul bugetar, ea informând Direcţia de Sănătate Publică Olt, Serviciul de Ambulanţă Olt, Spitalul Municipal Caracal, Primăria şi unitatea de învăţământ unde predă de demersul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel