EXCLUSIV  Interviul zilei! Adelina Pestrițu, pe ultima sută de metri cu sarcina! "Vrem să ne însoțească la starea civilă!"

În maxim trei săptămâni, Adelina Pestrițu urmează să devină mămică. A pregătit totul ca la carte pentru întâlnirea cu fetița ei, Zenaida-Maria, a cărei garderobă deja o întrece pe cea a tatălui său. 

Ce decizie a luat Adelina cu privire la bebelușa ei, cum a decurs sarcina până acum și ce spune despre marea revedere, aflați din interviul pe care frumoasa vedetă l-a acordat pentru DC News!

(oar_w460)

- Adelina, mai ai puțin și aduci pe lume o fetiță frumoasă! Cum stai cu pregătirile? Naști în luna august!

În momentul de față mă încearcă niște stări noi și sentimente unice. Sunt nerăbdătoare, extrem de sensibilă și emoționată pentru cea mai frumoasă întâlnire avută vreodată. Nu am trăit sentimente mai puternice vreodată. Este ceva ce nu poți descrie în cuvinte, însă mămicile știu despre ce este vorba. Pregătirile decurg bine, însă mai avem multe de cumpărat. Și aici mă refer la produsele cosmetice de îngrijire a bebelușului, cădiță, biberoane și medicamente pe care să le avem în casă. Camera este pregătită, mașina la fel, kit-ul de celule stem a venit și el, leagăne, cărucioare, gentuțe, hainele sunt cumpărate și spălate, gata să le îmbrace micuța. Mai avem câte ceva de bifat, dar n-am intrat în panică. Abia ne obișnuim.

(oar_w460)

- Ce anume îți mai lipsește și nu ai apucat să iei încă?

Produsele cosmetice de îngrijire a bebelușului, biberoane, medicamente/vitamine și lucruri de uz zilnic. Probabil pe parcurs vor mai apărea și altele. Un bebeluș întotdeauna vine cu ceva nou în viața ta. 

- Cum ți s-a părut această perioadă de sarcină și ce greutăți ai întâmpinat?

Sarcina mea a fost una ușoară, fără probleme și emoții, în afară de cele clasice cu care orice mămică face cunoștință, respectiv grețuri, amețeli și sensibilități la alimente și mirosuri, dar care m-au ținut doar o lună. Sunt mulțumită că am putut merge la antrenament la sală, la masaj, tratamente faciale de hidratare, în vacanțe, am purtat tocuri și pot purta în continuare. Nu am avut probleme cu retenția apei pentru că fiind în 5 luni am avut parte de un episod care m-a făcut să realizez că trebuie să renunț la sare de urgență pentru că altfel voi ajunge la 100kg într-un timp scurt. Am mâncat o plăcintă cu varză care ulterior m-a făcut să beau foarte multă apă. A două zi când m-am pus pe cantar aveam cu 2 kg mai mult și mă simțeam foarte umflată. M-am speriat, iar de atunci am hotărât să nu mă mai ating de sare și alimente sărate, iar asta a fost cea mai bună decizie. 

- La ce anume ai poftit cel mai des?

La eclere cu fistic, care au devenit instant preferatele mele. Sper să le iubesc tot așa și după ce nasc:) 

(oar_w460)

- Ai superstiții legate de sarcină?

Una singură. Până să ia contact cu oamenii din exterior și să o prezentăm prietenilor, fie ei virtuali sau cei apropiați, duhovnicul nostru va veni să-i citească niște rugăciuni de bun venit pe lume. Este un lucru la care ținem foarte mult.

(oar_w460)

- Ai ales să naști natural sau prin cezariană?

Am apelat la cea mai bună și confortabilă variantă. Am sunat o barză și i-am făcut o comandă specială, astfel încât la început de august apare prin zonă cu un săculeț în cioc. :)

- Care sunt temerile pe care le ai legate de naștere?

Nu mi-am fixat temeri și fug de gândurile negative pentru că nu-mi doresc să le atrag. Am un medic foarte bun care îmi sare în permanență în ajutor și pe care mă bazez foarte mult. 

- Tu și iubitul tău, Virgil, vă căsătoriți până vine bebelușa pe lume? V-ați gândit să faceți o cununie civilă?

Avem timp pentru toate și ne dorim să ne însoțească și fetița noastră la starea civilă și apoi la biserică și petrecerea în cinstea oficializării relației dintre noi.

(oar_w460)

(oar_w460)

- Tu ai ales numele complet al fetiței, Zenaida-Maria? Ce semnificație are?

Am ales împreună, suntem o familie și ne sfătuim în orice. Am petrecut ore în șir căutând nume rare și plăcute auzului în același timp. Numele de Zenaida este inspirat din mitologia greacă și înseamnă cer luminos, lumina, dragostea pentru zei. Eu mi-am dorit mult să-i punem și un nume de sfânt, Maria. Așa s-a numit bunica mea pe care am adorat-o și la care îmi petreceam toate vacanțele când eram copil, dar și pentru faptul că se naște în august când este ziua Sf Mării și mi s-a părut potrivit și un semn divin. 

- Ce fel de mamă crezi că o să fii?

Protectoare, iubitoare și apropiată de fiica mea. Deși uneori am tendința de a sufoca oamenii cu dragostea și grijă mea, o să exersez mult și o să mă controlez pe cât posibil. Ea are nevoie de o prietenă cu care să vorbească orice și lângă care să se simtă în siguranță, nu de o mamă disperată și cicălitoare, care să o controleze la fiecare pas. Libertatea înseamnă dragoste.  

A doua parte a interviului cu Adelina Pestrițu o puteți citi mâine pe DC News!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel