Intervenții externe în lupta pentru șefia PNL. Ludovic Orban: Eu sunt Stan Pățitul! Am FOST SCOS din cursă în 2016

foto Facebook Ludovic Orban
foto Facebook Ludovic Orban

Ludovic Orban insistă asupra faptului că sunt unii care încearcă să intervină în competiția internă din PNL. 

”Eu sunt Stan Pățitul, vreau să aduc aminte că am fost scos din cursa pentru Primăria Capitalei, în 2016” a spus Ludovic Orban, la Digi24. După ce i s-a adus aminte că s-a retras la acea vreme, el a răspuns: ”M-am retras pentru că sunt un om de onoare și am făcut ceea ce foarte puțini oameni politici ar fi făcut când planează suspiciuni asupra lor, să stea o perioadă în umbră până când instanța se pronunță asupra acuzațiilor. Atunci mi-am dat demisia din toate funcțiile, am rămas simplu deputat și nici n-am mai candidat la Parlament, iar ulterior am fost achitat”. 

Despre momentul de atunci, liderul PNL spune: ”S-a născut un dosar în pre-campania electorală, cu puține zile înainte de campanie, care n-a stat în picioare și în care am fost achitat de instanță.” ”Dacă era altcineva în poziția mea, nu s-ar fi retras niciodată dintr-o competiție electorală” a continuat Orban. 

Președintele actual al PNL a subliniat, în acest context, că mesajul lui a fost foarte clar: ”Duc competiția până la capăt, sunt un om care voi da bătălia până-n 25 septembrie și că nu voi folosi altceva în această competiție electorală decât armele democratice, așa cum a fost toată cariera mea”. 

Iohannis, fără semnale: Explicații senzaționale

Întrebat cum vede declaraţiile făcute de Ludovic Orban, care spunea că în lupta internă din PNL există intervenţii externe, forţe nedemocratice, mecanisme nedemocratice, mâini răsucite la spate, Klaus Iohannis a spus:

"Eu nu am astfel de semnale şi pot să vă spun că pun astfel de declaraţii pe seama ascuţirii luptei de tip campanie electorală. Vă dați seama că dacă aş fi avut semnale că există aşa ceva aş fi intervenit de mult. Nu! Lupta este o luptă internă pentru voturi, în PNL şi o competiţie politică întotdeauna îi face pe cei implicaţi să caute explicații senzaționale şi cam aşa putem să interpretăm. Mai mult nu este". 

Replica lui Orban

”Nu caut explicații senzaționale, am transmis un mesaj care, pentru orice om care are informații, are noimă și este înțeles de colegii mei de partid” a replicat în această seară Ludovic Orban, explicând: ”am avut motivele mele să dau acest semnal”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel