Inter - Lazio, final dramatic decis la penalty-uri. Radu Ștefan, eliminat

Ștefan Radu
Ștefan Radu

Lazio este a patra semifinalistă din Cupa Italiei, după ce a câştigat cu 4-3 în faţa lui Inter Milano, în urma loviturilor de departjare, chiar la Milano.

În penultimul act al competiţiei, formaţia din capitala Italiei o va întâlni în dublă manşă pe AC Milan. Cealaltă finalistă se va alege dintre Atalanta şi Fiorentina.

Partida de la Milano a fost de un dramatism rar întâlnit. Lazio a dominat prima repriză, Inter a echilibrat jocul după pauză, dar marile ocazii au apărut pe final. Ambele echipe au ratat în câte două rânduri şansa de a merge mai departe.

În prelungiri, oaspeţii au deschis scorul, prin Immobile. În minutul 120+2, Milinkovic-Savic a avut o intrare imprudentă în propriu careu asupra lui D'Ambrosio, iar Inter a primit penalty, informează Digi Sport. Ştefan Radu a avut o reacţie nervoasă la adresa arbitrului şi a primit cartonaşul roşu. Icardi şi-a păstrat sângele rece şi a transformat lovitura de pedeapsă (120+5).

La loviturile de departajare, ratarea lui Radja Nainggolan s-a dovedit decisivă. De la Inter, nici Lautaro Martinez nu a reuşit să marcheze, în timp ce Handanovic a apărat şutul lui Durmisi. Lazio merge mai departe, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel