Întâlnirea scurtă şi rece dintre Irina Shayk şi Bradley Cooper

În iunie, modelul Irina Shayk şi actorul Bradley Cooper anunţau că pun capăt relaţiei lor iar de atunci fostul cuplu a evitat să se mai vadă. Însă de dragul fiicei lor, Lea, cei doi au fost nevoiţi să se reîntâlnească, relatează online ziarul spaniol ABC.

La sfârşitul săptămânii trecute a avut loc o întâlnire scurtă şi rece între foştii iubiţi. Actorul şi modelul rus s-au văzut pe aeroportul din Ibiza.

Fără să schimbe aproape un cuvânt, top-modelul a predat-o pe Lea tatălui ei, după ce fetiţa a petrecut câteva zile de vacanţă în compania mamei. Lea a plecat în Los Angeles unde va sta o perioadă la tatăl ei.

Pentru a o întâmpina pe fiica sa Lea, Bradley Cooper a venit duminică la ora 8 dimineaţă la aeroport însoţit de prietenul său, actorul Sean Penn. Irina şi-a făcut în schimb apariţia după câteva ore.

După această întâlnire scurtă şi rece dintre părinţii săi, Lea se duce la casa ei din Los Angeles după ce a petrecut 15 zile în companiei mamei şi a prietenilor săi pe insula Ibiza.

Rămâne ca cei doi să depăşească această despărţire pentru binele fiicei lor, deşi relaţiile ar putea deveni din nou tensionate, odată cu începerea procesului pentru custodia micuţei Lea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel