Întâlnire de coșmar. Un rechin a ATACAT în apropierea unei plaje

Un rechin de trei metri a atacat şi ucis un bărbat în vârstă de 60 de ani care făcea surf în largul unei plaje foarte frecventate de pe coasta de est a Australiei, a anunţat duminică poliţia, relatează AFP, dpa şi Reuters.

Bărbatul făcea surf la Salt Beach în apropiere de Kingscliff, la 800 de kilometri nord de Sydney, duminică dimineaţă când un rechin l-a prins de picior, a precizat poliţia într-un comunicat.

"Poliţia a fost informată că mai mulţi surferi au venit în ajutorul bărbatului şi au urmărit rechinul înainte ca bărbatul rănit să fie transportat la mal", a mai spus poliţia, potrivit Agerpres. "Bărbatului i-a fost acordat primul ajutor pentru rănile grave pe care le avea la piciorul stâng, însă a murit la faţa locului", a afirmat sursa citată.

Poliţia a afirmat că victima nu a fost identificată oficial, însă se crede că este vorba despre un rezident în vârstă de 60 de ani din statul Queensland.

Acesta este al treilea atac mortal comis de rechini în Australia de la începutul anului. În această ţară au loc atacuri frecvente ale rechinilor, însă acestea sunt rareori fatale.

Potrivit Grădinii Zoologice Taronga din Sydney, în 2019 au avut loc 27 de atacuri ale rechinilor în Australia, însă niciunul nu a fost fatal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel