Insula Iubirii. Cuplurile, confruntări și reproșuri la Bonfire

Cati și Răzvan
Cati și Răzvan

Două dintre cele patru cupluri rămase pe "Insula Iubirii", în cel de-al patrulea sezon, s-au regăsit seara trecută și au răspuns celei mai importante întrebări de cuplu: "Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?"

Mari și Iulian 

Primii care au înfruntat ceremonia focului au fost Mari și Iulian, cuplul din Brăila care timp de doi ani a trecut prin momente frumoase, dar și prin clipe care au șubrezit încrederea dintre cei doi. Dacă pentru el despărțirea de ispita Irina a fost ca cea de o bună prietenă, pentru Mari nu a fost la fel de ușor să se desprindă de Cristi. "Eu am și profitat, că acasă nu se ține un bărbat atât de frumos de mine", i-a spus aceasta lui Cati. "Mă simt puternică, abia aștept să ajung acasă, să îmi dau Bac-ul, să fac un curs de make-up! Insula Iubirii te schimbă mult ca om, cel puțin pe mine m-a schimbat", a mai spus Mari. Mai mult, în timpul unei discuții telefonice cu mama sa, la care a avut dreptul, Mari a avut grijă să o anunțe pe aceasta că a greșit să aibă încredere în tânăr, că Iuli a vorbit urât despre ea față de Cristi, dar și că acesta a căzut primul în ispită.

(w670)

'Ca doi străini'

În fața focului, Mari și Iulian s-au regăsit ca doi străini, iar singurul lor interes părea să fie ca celălalt să iasă cel vinovat. El ca să își poată păstra imaginea de băiat cuminte, iar ea pentru a putea justifica în fața familiei decizia de a se despărți de el. Nu a durat mult până ce reproșurile au început să vină din ambele părți, de la acuzațiile aduse de Iulian la adresa moralității iubitei sale, la limbajul pe care acesta l-a avut pe "Insula Iubirii". "Mă bagă pe mine la înaintare ca să iasă el bine!", a spus Mari, care a privit apoi cu drag imaginile cu parcursul ei pe Insulă alături de Cristi și așteptând cu înfrigurare mesajul acestuia. "Voiam să îți spun că ce am trăit noi aici nu a fost o totală minciună, dar nici nu pot să îți spun că sunt îngrăgostit, dar dacă pot să îți dau un sfat este să te maturizezi puțin, să scapi de limbajul vulgar. Sunt sigur că atunci când toate acestea se vor întâmpla, vei găsi bărbatul alături de care meriți să fii", i-a transmis Cristi. Mari a încercat să se păstreze indiferentă, susținând că știa că aceste lucruri se vor întâmpla, însă acest lucru nu schimbă cu nimic relația sa cu Iulian. Așa că la întrebarea "Ați venit împreună pe Insula Iubirii, cum veți pleca?", cei doi s-au întrecut în a spune cât mai repede "Separat!". Rămași apoi singuri în resort, timp de 24 de ore, cei doi au început să se atace unul pe celălalt.

Cati și Răzvan

Pentru Răzvan, miza Bonfire-lui a părut mai degrabă să se pună pe el într-o lumină favorabilă, pe când Cati a fost mult mai explicită în ceea ce privește sentimentele sale. "Eu sunt acum atât de liniștită și împăcată cu mine. Și abia aștept să am o nouă relație!", a spus Cati, care a mărturisit că îi va povesti și fiului său despre experiențele noi de care a avut ea parte în Thailanda. Ceea ce a ignorat însă au fost semnalele primite de acasă, de la rudele care îi spuneau că riscă să își piardă locuința din cauza plăților nefăcute, dar și de la mama care insista să nu se despartă de Răzvan indiferent ce a zis sau făcut acesta. În plus, după toată perioada petrecută departe de casă, Cati nu a pus nici măcar o întrebare legată de fiul său.

Ajunși în fața focului, aceștia au aflat că adevărul iese mereu la iveală, iar planul lor de a părea ceea ce nu sunt a fost deturnat de dezvăluirile făcute de Răzvan. Cati a povestit cum la plecarea de acasă Răzvan i-a spus că nu vrea să facă nimic la televizor, asta deși tuturor de pe insulă le-a spus că acesta este doar un plan pus la cale pentru a-i face o surpriză partenerei sale. Când aceasta a aflat că imaginile văzute de ea cu Răzvan și Dana sunt fabricate, Cati a realizat că justificarea sa nu există. "Cum adică a fost un test? M-ai vândut pentru o vacanță!", i-a spus aceasta, în timp ce Răzvan a putut să vadă apoi toate imaginile cu ea și George "O să te vadă părinții tăi, nu te interesează ce spun mama și tatăl tău, care muncesc pentru tine?", i-a reproșat acesta.

Alimentată de iluziile pe care le-a trăit pe insulă, Cati a avut pentru o clipă senzația că ceremonia focului avea menirea de a pune în lumină transformarea sa. Iluziile s-au destrămat însă când aceasta a văzut înregistrările în care Răzvan povestea cum împreună au consumat substanțe interzise în casă în timp ce fiul său era prezent. Mai întâi, aceasta a încercat să nege consumul, apoi a încercat să susțină că micuțul nu era prezent, în ciuda înregistrărilor în care ea admitea tot. La final însă, după ce au anunțat că vor pleca separat de pe insulă, rămași singuri, cei doi au continuat să își arunce reproșuri.

Duminica viitoare, de la 20.00, la Antena 1, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon "Insula Iubirii", e rândul celorlalte două cupluri să se așeze în fața focului. Înainte de a pleca de pe "Insula Iubirii", Mirela și Ionuț și Hannelore și Bogdan trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: "Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel