Instagram, anunț despre noul mod în care poți urmări postările

Instagram prezintă un nou mod de a urmări postările care îți plac.

Instagram aduce îmbunătățiri aplicației mobile în mod constant, încercând să își aducă tot mai aproape conținutul care te-ar putea interesa cel mai mult, potrivit playtech.ro.

În prezent, platforma deținută de Facebook, a reușit să rămână destul de diferită. Între update-urile care te aduc din ce în ce mai aproape de prieteni, acum apar și noi posibilități de explorare a conținutului care te interesează.

Instagram se transformă constant, încercând să îți aducă mai aproape conținutul care te-ar putea interesa de pe platformă.

Astfel, de acum înainte ai posibilitatea de a urmări mai mult decât prietenii, celebrități sau divere companii care au conturi pe această rețea de socializare. De acum vei putea să dai follow și hastag-urilor de pe platformă. 

Această funcție a debutat la nivel restrâns în noiembrie, iar acum este oferită tuturor utilizatorilor 

Pentru început, ca să urmărești un hashtag, trebui să începi prin a accesa unul dintre milioanele de pe platformă. O poți face printr-o simplă căutare, sau prin apăsarea pe un hashtag pe care îl vezi la una dintre postările din feed-ul tău.

După aceea se deschide o pagină dedicată hashtag-ului, iar tu vei putea să apeși pe butonul de follow pentru a te pune la curent cu postările care conțin acest tag. În feed-ul tău vor apărea postări cu acest hashtag, dar și în Stories vei vedea astfel de conținut, dacă ”povestioarele” sunt asociate cu hashtag-ul.

Poți să vezi și ce hashtag-uri urmăresc prietenii tăi, vizitându-le profilul, așa cum pot să vadă și aceștia la ce te uiți. Dacă ai un cont privat, persoanele care nu te urmăresc nu-ți vor putea vedea preferințele de acest fel, mai spune sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel