Urmărește emisiunea live



EXCLUSIV  Îngrijirea pielii în timpul sarcinii, esențială. Ioana Marinescu: Asta este una dintre problemele cele mai întâlnite la gravide dacă nu se hidratează / video

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

Ioana Marinescu, fondator IMar Skin și farmacist formulator, a fost invitata Georgianei Ioniță Toader, în emisiunea „Pastila de Frumusețe”, unde a vorbit despre îngrijirea pielii în sarcină.

„Femeile trec prin foarte multe schimbări, iar sarcina este un moment de cotitură în ceea ce privește îngrijirea tenului, când intervin o serie de interdicții, atât la nivelul ingredientelor folosite, cât și la diverse proceduri care nu mai sunt permise pe perioada sarcinii”, a spus Georgiana Ioniță Toader.

Sarcina, o perioadă în care mamele trebuie să se îngrijească

„Perioada în care ești însărcinată este probabil cea mai bună din viață, cu răul aferent, cu tot, este cea mai fabuloasă perioadă. Este o perioadă care poată să aducă niște benefici incredibile pielii. Este o perioadă în care ești luminoasă natural. Lumina aceea pe care o ai pe față când ești însărcinată nu ți-o dă vreo cremă vreodată, pentru că este un flux de hormoni extrem de ridicat, e bucuria mămicii, se creează conexiunile acelea cu bebelușul. O mamă arată fabulos pe perioada sarcinii.

Recomand ca sarcina să fie perioadă în care mamele să se îngrijească. După aceea, o perioadă îndelungată o să fie foarte greu să-și mai acorde atenție, din păcate, dar este minunat să acorde toată atenția bebelușului”, a precizat Ioana Marinescu.

Pigmentarea de sarcină, una dintre problemele cele mai întâlnite la gravide dacă nu își hidratează pielea

„Știu foarte mult cliente care în perioada de sarcină s-au bucurat de îngrijire și și-au acordat tot ce se poate în îngrijirea dedicată femeii gravide, iar după nu au mai avut timp să facă nimic cu pielea lor. Oboseala o să fie factorul decisiv în viața lor. Este important să aducem pielii pe perioada sarcinii tot ce îi trebuie pentru a nu se degrada. Pe lângă beneficiile majore pe care le aduce sarcina, bebelușul își ia toate vitaminele de la mamă și dacă mamele nu se alimentează cum trebuie și nu își îngrijesc pielea cum trebuie, atunci este posibil ca pielea să se hiperpigmenteze. Asta este una dintre problemele cele mai întâlnite la gravide. Se numește pigmentare de sarcină și este ca o mască. Este o hiperpigmentare agresivă și de care foarte greu scăpăm.

De asemenea, pe perioada sarcinii este posibil să apară multe coșuri la persoanele care au antecedente. Sunt persoane care au avut coșuri și care în sarcină se luminează total și sunt persoane care au o explozie de coșuri. Este foarte important în perioada sarcinii să ne îngrijim atât tenul, cât și pielea corpuluii”, a adăugat Ioana Marinescu în cadrul emisiuni „Pastila de Frumusețe”.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel