Indonezia - Amuzament pe reţelele de socializare pe seama numelui, cu conotaţie falică, al unei firme germane

O mică companie germană de administrare corporativă a făcut senzaţie pe reţelele de socializare online din Indonezia din cauza numelui său cu conotaţie falică, informează DPA.

Pagina de Facebook a companiei Kontool, care se scrie într-un mod similar cu termenul indonezian argotic pentru penis, kontol, a fost inundată de comentarii din partea indonezienilor, care găsesc numele amuzant.

"Compania voastră ar trebui să vină în Indonezia. Cred că kontool este foarte popular aici şi că majoritatea oamenilor de aici ar iubi produsul vostru", le-a scris un utilizator pe Facebook.

"Kontool" era şi unul dintre subiectele populare marţi printre utilizatorii indonezieni ai Twitter-ului, dar şi pe viva.co.id, un important site de ştiri din ţară, care într-un articol intitulat: "Îţi place Kontool? Mulţumesc, Indonezia", vorbeşte şi despre istoria companiei.

Compania, cu sediul în afara Berlinului, a precizat că a aflat ce înseamnă numele său în indoneziană doar după ce subiectul a devenit viral.

"Când vom veni cu produsul nostru pe piaţa voastră ... cred că va trebui să ne găsim un nume nou ... dar mai întâi trebuie să cucerim piaţa germană ", a scris compania germană într-o postare în limba engleză.

Pagina de Facebook a companiei a postat ulterior un nou slogan pentru aceasta: "Mai mare şi mai puternic" şi i-a îndrumat pe indonezieni către un magazin care vinde tricouri, căni şi pungi cu numele său, despre care susţine că a fost creat peste noapte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel