Incident cu telecabina. Șapte persoane rănite

telecabina innsbruck
telecabina innsbruck

 Şapte persoane au fost rănite duminică, în timp ce se deplasau cu două telecabine care nu s-au oprit la timp, una care urca şi alta care cobora, pe traseul Bâlea Cascadă - Bâlea Lac, în Munţii Făgăraş, a precizat Ramona Nistor, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu.

"Din primele informaţii, patru persoane au fost rănite la Bâlea Cascadă, iar alte trei, la Bâlea Lac, în două telecabine diferite. Se pare că este vorba de defecţiune tehnică. A fost solicitat elicopter SMURD la Bâlea", a precizat sursa citată. 

Din cei trei răniţi sus, la Bâlea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine în Masivul Făgăraş, o persoană nu se poate deplasa şi va trebui coborâtă de pe munte, de salvamontişti, cu targa, potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean. 

"Sunt răniţi şi jos, la Bâlea Cascadă şi sus, la Bâlea Lac. Ştiu că este vorba de răniţi uşor. Una dintre victime se pare că va fi adusă cu targa de sus, de la Bâlea Lac, de către salvamontişti, până unde îi poate prelua ambulanţa. S-a întâmplat în telecabina care a urcat la Bâlea Lac şi în cea care a coborât la Bâlea Cascadă", a precizat preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Sibiu, Daniela Cîmpean, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel