Incident armat la baza Pensacola, Florida. Trei morți și mai mulți răniți

Incident armat la baza aeronavală Pensacola din Florida, în urma căruia trei persoane au fost omorâte.

Două persoane au fost ucise şi alte câteva rănite într-un incident armat survenit vineri la baza aeronavală Pensacola din Florida. Presupusul atacator a fost împuşcat mortal de poliţie, au anunţat autorităţile, transmit Reuters şi AFP, preluate de Agerpres.

Circumstanţele în care a avut loc atacul sunt încă neclare. Biroul local al şerifului din comitatul Escambia a indicat că în cursul dimineţii la bază a fost depistat un "trăgător activ", iar peste câteva minute acesta era mort. "Trăgătorul a decedat", au precizat la rândul lor într-un comunicat forţele navale ale SUA, adăugând că au fost confirmate încă două decese, iar un număr necunoscut de răniţi au fost transferaţi la spitale din zonă.

Cel puţin zece răniţi au fost internaţi la spitale din regiune, potrivit media locale citate de EFE. Un purtător de cuvânt al Casei Albe a declarat că preşedintele Donald Trump a fost informat şi monitorizează situaţia.

Incidentul de vineri survine după ce miercuri un marinar a tras în trei civili la celebra bază militară Pearl Harbour din Hawaii, omorându-i pe doi dintre ei, după care s-a sinucis. Baza Pensacola găzduieşte peste 16.000 de militari plus 7400 de angajaţi civili.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel