Începe școala? Robert Cazanciuc: "Părinții sunt îngroziți"

 Preşedintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a afirmat că trebuie întrebaţi copii cum consideră că ar fi potrivit să înceapă şcoala, în clasă sau online, susţinând că părinţii sunt îngroziţi de "lipsa de soluţii şi de riscul ca incompetenţa să amaneteze viitorul copiilor".

"Şcoala în clasă sau de acasă? Am rugămintea să vă întrebaţi copiii cum cred ei că ar fi potrivit să înceapă şcoala: în clasă sau de acasă - online - şi să îmi scrieţi aici concluzia dialogului dumneavoastră şi argumentele de la baza ei! Sunt convins că generaţiile de elevi de astăzi îşi cunosc foarte bine mediul şi au o opinie care ar trebui luată în calcul la configurarea unei decizii", a scris duminică senatorul PSD Robert Cazanciuc, pe facebook.

El a susţinut că "pepsiglasul şi trăznăile ministeriale" au speriat milioane de români care au sperat la soluţii pentru un proces de învăţământ desfăşurat în condiţii de siguranţă.

"Sunt părinte ca şi dumneavoastră şi sunt îngrijorat cu privire la condiţiile în care va începe şcoala anul acesta. Am constatat, în grupurile de WhatsApp în care sunt, că părinţii sunt pur şi simplu îngroziţi de lipsa de soluţii şi de riscul ca incompetenţa să amaneteze viitorul copiilor noştri. Pepsiglasul şi trăznăile ministeriale au speriat milioane de români care sperau ca, la finalul celor 7 luni de experimente educaţionale, să avem soluţii pentru un proces de învăţământ desfăşurat în condiţii de siguranţă sanitară şi competenţă educaţională. Opiniile exprimate vor contribui la asumarea de către decidenţii ţării a unor reglementări prin care şcoala să nu sperie, ci să îşi îndeplinească menirea. Haideţi să nu lăsăm lipsa de dialog şi aroganţa 'responsabililor' din România educată să ne împiedice să găsim cele mai potrivite soluţii!", a mai adăugat Robert Cazanciuc, conform Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel