EXCLUSIV  Începe Mercur retrograd. Zodiile VIZATE, atenționate: Schimbați-vă parolele acum! NU ne mai revenim! Uitați ce a fost la sfârșitul lui 2019, daune extraordinare

Foto: DC NEWS / Pexels
Foto: DC NEWS / Pexels

Nu scăpăm de Mercur retrograd nici în 2022. Daniela Simulescu a făcut previziunile momentului.

"Mercur retrograd va fi în perioada 14 ianuarie - 4 februarie. Chiar dacă se termină pe 4 februarie, efectele sale vor dura până pe 10 martie 2022. Își începe retrogradarea în Vărsător și se va duce în Capricorn.

În primă fază vor fi afectate semnele fixe: Taur, Leu, Scorpion și Vărsător, iar în a doua fază vor fi afectate semnele cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn.

Trebuie să recunosc că pe Mercur retrograd l-am considerat un Bau-Bau, dar Mercur, când își începe mișcarea retrogradă nu face decât să ne arate că undeva am greșit ceva, că undeva ne-am grăbit. De acum în colo, vă recomand ca de fiecare dată când auziți despre Mercur retrograd să nu-l vedeți ca pe un bolovan aruncat în viața voastră, ca pe o greutate. Da, pe Mercur retrograd simți că nu ai aer, simți că nu ajungi când trebuie, simți că nu faci lucrurile cum trebuie, nu e plăcut, dar dacă ar fi să dăm timpul înapoi, să ne uităm la toate momentele cu Mercur retrograd din viața noastră, ne-am dat seama că nu a fost așa dezastruos și am rezolvat ce era de rezolvat.

Aș vrea să nu mai priviți retrogradarea planetei comunicării ca și cum ar fi sfârșitul lumii, ci ca pe un moment extraordinar de a corecta, rezolva și relua niște situații pentru care nu ați avut curajul necesar în trecut.

Mercur începe retrogradare în Vărsător, adică tot ce ține de tehnologie, ca să fie treaba treabă. Tot ce ține de rețele de socializare, nu neapărat de funcționarea lor, ci de noi algoritmi, noi decizii. O să citiți tot felul de știri despre rețele sociale, presă, media... Vărsătorul ține foarte mult de telefoane, deci aveți grijă de tot ce înseamnă discuții la distanță. Deciziile care se vor lua nu vor fi unele confortabile, atât la nivel personal, național și mondial, la nivelul întregii planete.

Mercur retrograd va readuce în viața noastră oameni, ajungeți în interiorul unor cercuri sociale, cunoașteți niște oameni. Aveți grijă la toată tehnologia din casă, ce aveți voi, telefoane, laptop...apoi site-uri, rețele sociale. Vedeți că Mercur retrograd vorbește de securitate! Aveți grijă la parole, le cine intră pe conturile voastre. V-aș recomanda să vă schimbați parolele înainte să înceapă Mercur retrograd, poate nu ați mai schimbat-o de mult și ar fi cazul.

"NU ne mai revenim! Nu o să mai fim niciodată ca înainte! Uitați ce a fost la sfârșitul lui 2019, s-a dus! Am intrat în altă lume acum, e ca și cum am fi pe altă planetă"

Nu e bine să cumpărați lucruri noi, că s-ar putea să vină cu niște probleme.

Mercur de întoarce în Capricorn pe 26 ianuarie. Cu Mercur retrograd în Capricorn vorbim de deciziile de la locul de muncă, lucrurile se vor mișca mai încet ca melcul. Dacă ați luat o decizie, vor trece două - trei săptămâni... lucrurile nu se întâmplă, pentru că Mercur retrograd în Capricorn vrea să se concentreze mai mult, să fie sigur pe toate domeniile, pe toate planurile, peste tot, că a făcut ce trebuia.

Mercur retrograd în Capricorn ține și de autoritate, aveți grijă ce se întâmplă la serviciu, la discuțiile cu șefii și dacă nu vă convin lucruri nu așteptați să se schimbe, faceți voi o schimbare.

Per total, acest Mercur retrograd vine să ne aducă aminte de realitatea în care trăim, că tehnologia, dacă înainte era 30% din viața noastră acum e 70 - 80% și depindem de ea.

Mai e ceva, Mercur începe retrogradare lângă Saturn, în careu cu Uranus, deci exisă o rezistență la schimbare îngrozitoare! Dar exact acea rezistență de a ne actualiza o să ne provoace daune, extraordinar de multe daune.

Datele cheie pe care trebuie să le reții

Primul aspect, 14 ianuarie, când începe retrogradarea. Aici spunem lucruri pe care nu vrem să le spunem, nu e plăcut. Un asemenea aspect scoate idei geniale, dar care sunt respinse. NU ne mai revenim! Nu o să mai fim niciodată ca înainte! Uitați ce a fost la sfârșitul lui 2019, s-a dus! Am intrat în altă lume acum, e ca și cum am fi pe altă planetă.

Pe 23 ianuarie, Mercur retrograd face conjuncție cu Soarele. Aici îmi este teamă, trebuie să recunosc! De obicei când Mercur retrograd face conjuncția cu Soarele, acolo apar încurcături, se strică lurcuri, pică servere, pică softuri, se iau decizii, auzim știri că nu a mai mers aia, nu s-a mai putut face ceva... nici nu vreau să mă gândesc.

Pe 26 ianuarie Mercur retrograd se întoarce în Capricorn.

Pe 29 ianuarie, exact când și Venus oprește retrogradarea, Mercur retrograd face conjuncție cu Pluto. Aveți grijă ce spuneți la sfârșitul lunii ianuarie, pentru că o să vă bântuie.

Pe 4 ianuarie își oprește retrogradarea, dar să nu uităm că va fi activă până pe 10 martie.

Până în martie lucrurile vor fi zăpăcite, blocate, amânate, nu urmează o perioadă bună din punctul ăsta de vedere", a declarat Daniela Simulescu, astrologul DC NEWS și redactor șef Astrosens.

 

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel