INCENDIU puternic la Mănăstirea Agapia - VIDEO

Incendiu puternic, marți seara, la două case și o anexă de la Mănăstirea Agapia, județul Neamț. O femeie de 22 de ani a suferit un atac de panică și a primit asistență medicală.

Potrivit ISU Neamț, patru autospeciale de stingere din cadrul Detașamentul Târgu Neamț, o ambulanță SMURD și pompieri de la Detașamentul Piatra Neamț cu o autospecială au intervenit pentru stingerea flăcărilor.

Când au ajuns la fața locului pompierii, incendiul se manifesta generalizat la nivelul unei case și la nivelul acoperișului de la o casă din imediata apropiere. O femeie în vârstă de 22 e ani a făcut atac de panică și a primit asistență medicală de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

VIDEO

În urma incendiului au ars o casă cu suprafața de aproximativ 180 de metri pătrați, o anexă construită din lemn de aproximativ 20 de metri pătrați, acoperișul unei case din lemn pe aproximativ 80 de metri pătrați și 8 metri de gard de lemn.

Pompierii au scos o butelie care se afla într-una din cele două case. Potrivit ISU Neamț, cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit, produs din cauza unui cablu electric defect, conform Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel