Incendiu provocat de o ţigară uitată aprinsă. Un bărbat a murit

Un bărbat de 55 de ani din comuna Păuşeşti Otăsău a fost găsit mort, marţi dimineaţa, după ce locuinţa sa a fost cuprinsă de flăcări, cel mai probabil din cauza unei ţigări uitate aprinsă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea. 

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost găsit întins pe pat, cu arsuri de gradul II pe aproximativ 40% din suprafaţa corpului. 'Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă 'General Magheru' al judeţului Vâlcea au fost solicitaţi în această dimineaţa (marţi dimineaţa n.r.), la ora 08.,15, pentru stingerea unui incendiu produs la o locuinţă în comuna Păuşeşti Otăsău, satul Barcanele.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au constat că incendiul se manifesta mocnit la interiorul locuinţei, iar proprietarul acesteia, un bărbat de aproximativ 55 de ani, era întins în pat, în camera în care se manifesta incendiul. Acesta avea arsuri pe corp şi nu prezenta semne vitale. Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru el, fiind declarat decesul acestuia de către medicul de pe ambulanţă', au precizat reprezentanţii ISU Vâlcea. Din cercetările preliminare, pompierii au stabilit că incendiul a izbucnit cel mai probabil de la o ţigară aprinsă consumată de bărbatul decedat, acesta fiind, din informaţiile obţinute de la vecinii săi, imobilizat la pat, informează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel