Incendiu într-un bloc de garsoniere din Fetești. 16 persoane au fost evacuate

Pompierii au intervenit la lichidarea unui incendiu izbucnit din pricina unei butelii, într-un bloc cu 4 etaje, în municipiul Fetești.

Pompierii au intervenit la stingerea unui incendiu izbucnit la o garsonieră dintr-un imobil cu 4 etaje, din municipiul Fetești, conform Agerpres.

Garsoniera, situată la etajul 2, a fost afectată pe o suprafață de 25 mp, mobilierul a fost distrus, iar casa scării a fost inundată cu fum.

Cauza incendiului a fost manevrarea necorespunzătoare a unei butelii, care prezenta emanații de gaz inflamabil.

16 persoane au fost evacuate preventiv

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Ialomița, Ani Cercel, la locul intervenției s-au deplasat două echipaje de la Stația de Pompieri Fetești, cu două autospeciale de stingere încadrate opt subofițeri şi o ambulanță SAJ.

„Un bărbat s-a ales cu arsuri ușoare la nivelul feței şi o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 61 ani, cu atac de panică, ce au fost evaluate de echipajul SAJ, dar au refuzat transportul la spital. Preventiv, din imobil au fost evacuate alte 16 persoane, care nu au fost vătămate. Garsoniera a fost afectată pe o suprafață de aproximativ 25 mp, mobilierul din aceasta a fost distrus de flăcări, iar casa scării a fost inundată cu fum", a declarat Ani Cercel.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel