Încă un antrenor demis, în Liga 1. Laszlo Csaba o părăsește pe Sepsi

Sepsi OSK și-a schimbat antrenorul, după ce Laszlo Csaba a părăsit echipa.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe a reziliat contractul cu antrenorul Laszlo Csaba, care a fost înlocuit cu Leo Grozavu, a anunţat marţi, conducerea clubului de fotbal, în cadrul unei conferinţe de presă.

Noul antrenor a declarat că a acceptat oferta de a veni la Sfântu Gheorghe, deoarece consideră că echipa are un lot bun de jucători, dar şi infrastructură şi stabilitate financiară, "ingredientele" necesare pentru a face performanţă.

Acesta a mai adăugat că îşi doreşte să obţină rezultate cât mai bune şi consideră că timpul încă nu e pierdut, prin urmare Sepsi OSK va putea urca în clasament în perioada următoare. "Orice este posibil în fotbal. (...) În momentul de faţă, sigur că este o diferenţă apreciabilă, dar asta nu înseamnă că lucrurile nu se pot schimba", a spus Leo Grozavu.

Laszlo Csaba a fost instalat la începutul sezonului şi are un bilanţ de 2 victorii, 10 egaluri şi 4 înfrângeri în 16 etape, Sepsi OSK ocupând locul 11, cu 16 puncte, după 16 etape. Sepsi OSK s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după 4-2 cu Astra Giurgiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel