EXCLUSIV  În ziua cu ECLIPSA, previziuni tari pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Scorpion, Capricorn. Bani, relații destrămate!

Horoscop / Foto Pexels
Horoscop / Foto Pexels

Vineri, 19 noiembrie, are loc Eclipsa de Lună/Luna Plină în Taur. 

19 noiembrie este una dintre cele mai importante zile ale anului 2021 din punctul de vedere al statisticii astrologice. Eclipsa de Lună/Luna Plină din Taur ce se petrece în această zi este conjunctă cu steaua fixă Algol. Această configurație predispune la amplificarea fricii de a pierde, a anxietății sau a tendinței de rătăcire din cauza unui viciu.

Ziua de 19 noiembrie va fi memorabilă pentru multe persoane. Mai ales pentru cele născute pe 15/16/17/18/19/20 mai sau noiembrie. Sau pentru cele care au planete sau unghiuri importante la gradele 25,26,27,28,29 Taur/Leu/Scorpion/Vărsător. Nu trebuie să facă ele ceva neapărat. Este de ajuns să fie observatori la propria viață și să aibă tot felul de revelații, a precizat astrologul Daniela Simulescu.

Ca de obicei, Daniela Simulescu prezintă horoscopul, începând cu ora 9.00, pentru toate zodiile.

Daniela Simulescu, previziuni pentru toate zodiile:

Berbec

Îți faci multe griji din cauza banilor, chiar dacă nu se întâmplă ceva în mod special din acest punct de vedere. O zi bună să scapi de obiceiurile costisitoare.

Taur

Vei fi precum un burete. Îți vei controla cu greu emoțiile. Faptele și vorbele partenerului te vor afecta mai mult decât este cazul.

Gemeni

Astrele îți recomandă să nu te implici în conflictele de la locul de muncă și să nu iei mai multe sarcini decât poți duce. Valabil și pentru treburile gospodărești.

Rac

Astăzi poți renunța la un obicei sau la unii oameni care îți consumă timpul degeaba. Astfel vei avea mai multă grijă pentru propria persoană.

Leu

Vei fi nevoit să faci unele compromisuri pentru câștigarea echilibrului dintre viața profesională și cea personală. O zi destul de stresantă.

Fecioară

Vei renunța la unele opinii pentru a le permite și altora să se desfășoare. De altfel, vei observa că și perspectivele lor sunt valabile.

Balanță

Astrele îți recomandă să nu asculți sfaturile altora atunci când faci investiții. Încearcă să te iei doar după intuiția și experiența ta de viață.

Scorpion

Este o zi potrivită pentru ruperea unei relații sau a unui parteneriat. Sau pentru a purta o discuție serioasă cu persoana iubită.

Săgetător

Cu cât vei trage mai mult de tine, cu atât vei avea mai mult de pierdut pe toate planurile. Somnul și odihna sunt prioritare.

Capricorn

Vei fi nevoit să îți mai schimbi din planuri. Este posibil ca unele persoane apropiate să te dezamăgească și să nu te mai poți baza pe ele.

Vărsător

Vei fi mult mai radical la locul de muncă. Vei taxa imediat orice lipsă de respect și vei încerca să te impui. Evită totuși conflictele.

Pești

Astrele îți recomandă să eviți discuțiile despre cine are dreptate. O zi bună pentru a face schimbări pe plan administrativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel