În cazul morţii fetei din Neamţ, suspectul este minor

crima
crima

Suspectul în cazul morții adoleșcentei de 15 ani din Neamț, găsită într-un şanţ, degerată, bătută şi în stare de inconştienţă, a fost reținut. Acesta este un adolescent de 16 ani din Roznov.

[caption id="attachment_161266" align="alignleft" width="300" caption="Foto: RTV"][/caption] Tânăra în vârstă de 15 ani dintr-o comună din judeţul Neamţ a murit, sâmbătă, la spital, după ce a fost găsită într-un şanţ, în stare de inconştienţă, cu urme de violenţă pe corp şi cu hipotermie severă. Părinţii fetei sunt devastaţi şi susţin că acesta a cerut voie să plece la un suc, într-un bar din apropierea casei, dar nu s-a mai întors. Şi vecinii fetei sunt şocaţi de cele întâmplate în comuna lor şi spun că fata era cuminte şi învăţa bine.

Fata fost găsită de un tânăr din comună, care a chemat poliţia şi pompierii. Copila, care avea urme de violenţă pe corp şi hipotermie severă, a fost preluată de un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, unde însă a murit.

"Fata prezenta stop cardio-respirator, hipotermie, semne de violenţă fizică, cu un traumatism cranio-facial şi cervical, cu multiple echimoze la nivelul toracelui şi abdomenului, posibil şi cu violenţă sexuală", a declarat un medic de la Spitalul Judeţean Neamţ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel