Polițist decedat într-un accident la Reșița. Imagini dramatice, transmise live

FOTO: ISU Caraș-Severin
FOTO: ISU Caraș-Severin

Accident grav în această după-amiază la Reșița. Presa locală a transmis imagini live pe rețelele de socializare. 

UPDATE: În urma accidentului de la Reșița, bărbatul încarcerat din autoturism a decedat la spital. Acesta era polițist în cadrul IPJ Caraș-Severin. Avea doar 34 de ani. Reprezentanții instituției au confirmat informația. 

”Suntem alături de familia colegului nostru care astăzi și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier, produs pe strada Timișoarei din Reșița. Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că autoturismul condus de acesta, din direcția Câlnic către Triaj, pe fondul unui carosabil umed, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un ansamblu de vehicule, care circula din direcția opusă, în urma impactului, polițistul decedând”, se arată într-un comunicat de presă. 

Politiștii rutieri vor deschide un dosar penal și vor continua cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

- Știrea inițială - 

Un grav accident de circulație a avut loc în această după-amiază pe strada Timișoarei din Reșița. Șoferul unui autoturism a rămas încarcerat în urma impactului violent cu un TIR. 

Două echipaje de pompieri, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, și o autospecială de descarcerare, au intervenit la fața locului a precizat ISU Caraș-Severin. De asemenea, o ambulanță a Serviciului Județean a intervenit și preluat victima imediat după descarcerare. 

La fața locului poliția a intervenit după ce un scandal a izbucnit după accident. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea exact cauzele producerii accidentului. 

Imagini de la locul accidentului: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel