IMAGINE CARE TE POATE AFECTA EMOȚIONAL. Mort de Covid. Avocatul Cuculis: Ce rămâne după tine după ce mori infectat cu noul coronavirus?

Avocatul Adrian Cuculis a publicat o poză groaznică: ”a trimis acasă masca prin care a respirat părintele său și niște hârtie igienică.”

Mergi la spital tata, sa te faci bine. Te vor face bine,ei. Asa a sunat indemnul copilului iubitor si ingrijorat pentru parintele lui dar si nesabuinta de a avea incredere ca acolo in "linia intai", cu totii iubesc VIATA. Va avertizez de pe acum ca ceea ce o sa cititi si o sa vedeti, e pe bune cu impact emotional si te face sa te gandesti serios asupra a ceea ce se intampla in spitalele din TOATA TARA.

Am avut si eu covid si NU nu am fost la spital si NU nu mergeam decat daca era 100% NEVOIE. Omul despre care va scriu nu mai este printre noi si totusi s-a dus pe picioarele lui la spital. Trageti singuri concluziile din ceea ce veti citi. Este mesajul si inceputul razboiului cu sistemul si cu cel mai mare MALPRAXIS al tuturor timpurilor.

Buna ziua ! Florina (n.p am cenzurat numele de familie ) este numele meu si sunt din Cernavoda , jud Constanta . Tatal meu a fost diagnosticat pozitiv covid la inceputul lunii octombrie anul curent . De la spitalul orasenesc a fost transferat la un spital modular in Constanta , unde a facut un test Pcr pe care o sa il atasez mai jos si care a fost primul meu semn de intrebare( pe test scrie exudat pozitiv si tampon nasofaringian negativ ) .

Dupa o noapte la modular a fost transferat la spitalul de boli Infectioase Constanta unde a stat 23 zile . Dupa cele 23 de zile a fost transferat la Sp Jud Constanta unde a mai stat 3 zile . Pe data de 29 octombrie a pierdut lupta cu virusul si cu sistemul de sanatate. Am reusit sa iau dosarul de la spital si am descoperit ca a plecat de la spitalul de infectioase cu 5 infectii nosocomiale si doua teste negativ covid. Ajuns la Sp Judetean l-au mai testat inca o data si a iesit iarasi pozitiv desi din analize reiese ca avea 46,7 anticorpi .In concluzile , tot in sac l-am dus la cimitir . Mentionez ca, la spital a ajuns cu masina personala . Am nevoie de parerea dvs , ma simt datoare fata de restul oamenilor , nu vreau sa mai treaca nimeni prin ceea ce a trecut tatal meu . Va multumesc si astept raspunsul dvs !

Acesta era mesajul initial insa ulterior am continuat discutia cu doamna si mi-a dat alte detalii insa ele vor fi cel mai sigur asternute pe plangerea penala ce urmeaza a fi depusa. Romania nu are nevoie de "dusmani naturali", ne descurcam dupa cum se vede foarte bine si singuri. Ma intreb de ce se sta in pasivitatea asta criminala si bombele biologice, adica spitalele romanesti nu reprezinta o prioritate.

Mai medicilor, asistentilor, infirmierilor, brancadierilor care detubati oameni si-i omorati, voi nu lucrati tot acolo? Nu va este frica de faptul ca va puteti imbolnavi de cum colcaie infectiile prin spitalele pe care voi le denumiti LOCURI DE MUNCA? Imi amintesc cum imi spunea inainte de covid o asistenta - Domnule avocat, suntem BOMBE BIOLOGICE SI UMBLAM LIBERI!! Ce ramane dupa tine pe lumea asta, dupa ce mori de COVID 19?Cinismul! Sa ii trimiti acasa intr-un sac, masca prin care a respirat parintele tau si hartia igienica. Pe mine m-a marcat poza, povestea si realitatea. Pentru mine, sistemul de sanatate nu exista, il reneg si nu-l recunosc si nu ii datorez nimic. Sa ajunga departe”, a scris avocatul Adrian Cuculis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel