Ilie Balaci, înmormântare. Șerban Nicolae: Am să merg mâine. E foarte greu...

Ilie Balaci, legenda Universității Craiova, s-a stins din viață duminică dimineața, în urma unui atac cerebral. Șerban Nicolae, senator PSD, a mărturisit că va merge să-l conducă pe ultimul drum pe marele fotbalist al României.

Am să merg mâine la înmormântare. Aș vrea să fac o precizare de nuanță. Ilie Balaci era un excelent exemplu, diferență între orgoliu, din care avea peste măsură și aroganță, din care nu avea nimic. El când spunea că a fost liderul celei mai frumoase echipe din istoria Craiovei, el venind de pe vremea lui Oblemenco și a celor care au câștigat primul titlu, nu o făcea din aroganță, ci din orgoliu și ieșea în evidență. E clar că Balaci era steaua cea mai importantă a unei echipe de super valori. Și o făcea cu modestie. Era un tip vulcanic, se consuma de faptul că naționala noastră din ziua de azi, într-un meci de calificare, pe teren propriu, era alcătuită din jucători foarte blazați, care nu au făcut nimic și care nu trăiau din tensiunea unui meci de calificare.   

E foarte greu. E trist că am ajuns la vârsta în care idolii din tinerețe încep să dispară., a spus Șerban Nicolae în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel