Ilan Laufer, acuzații de sabotare a Guvernului: Asalt fără precedent

Ilan Laufer
Ilan Laufer

Ilan Laufer a transmis, joi, un mesaj prin intermediul unei rețele sociale cu privire la România în contextul preluării președinției rotative a Consiliului UE. 

Ilan Laufer acuză încercări de saborare a Guvernului României prin toate mijloacele posibile și un atac fără precedent la România și la Liviu Dragnea. Acest lucru este evident din multitudinea articolelor cu aceleași acuzații, același subiect apărute în publicații din întreaga lume. Ilan Laufer subliniază că nu a văzut în presa care acum critică România, lansând acuzații dure, dar fără legătură cu președinția Consiliului UE, să critice cum președintele Klaus Iohannis calcă în picioare Constituția și legile țării. 

Iată mesajul complet al lui Ilan Laufer. 

”Dragi romani, dragi pieteni

România a preluat președinția rotativă a consiliului UE, cu siguranță cel mai important moment în ceea ce privește atât politica externă și internă a României, cât și cea economică, de după aderarea la NATO și UE. Cred că România este foarte bine pregătită și va face o treabă nu bună, ci extraordinară, în ciuda faptului că s-a încercat și se încearcă sabotarea guvernului României atât din țară cât și din străinatate prin toate mijloacele de care dispun și acestea nu sunt puține deloc, este un asalt fără precedent asupra guvernului României și al Președintelui PSD Liviu Dragnea. Nu am văzut ca presa internațională sau politicieni străini (de altfel foarte preocupați de Președintele PSD-ului) să condamne până și modul în care Președintele Iohannis calcă în picioare constituția și legile țării, sau existența protocoalelor secrete care au dus la călcarea în picioare ale drepturilor omului în România și implicit ale cetățenilor români, cetățeni europeni fără drepturile omului garantate în țara lor. În toți acești ani companiile cu capital românesc și oamenii de afaceri din România au devenit ținte și apoi victimele acestui "stat paralel" odios care a făcut posibile toate abuzurile incomensurabile din România.

Revenind la președinția comisiei UE, Guvernul este foarte bine pregătit pentru această responsabilitate și oportunitate!

Oportunitatea este mare din punct de vedere economic, România urmând să aiba un rol esențial în construcția următorului exercițiu financiar multianual și a finalizării procesului pentru Brexit. Avem ocazia să facem un pas mare înainte în ceea ce privește eficiența cu care reușim să atragem fondurile UE, dar și o poziție mai bună pentru negocierile următorului exercițiu financiar. Impactul în economie al acestor acțiuni va fi unul semnificativ.

O prioritate uriașă a României din punct de vedere economic și politic este aderarea la spatiul Schengen. Aderarea României la spațiul Schengen nu mai poate fi amânată. Este pur și simplu o "sancțiune" nejustificată împotriva cetățenilor României și a economiei românești, cu toate că UE consideră că România este pregătită de foarte multă vreme, până acum interesele altor țări membre precum Olanda, Germania și Austria au dus la menținerea României în afara spațiului Schengen!

Aderarea la spațiul Schengen va fi un motor suplimentar pentru economia românească, mai ales pentru capitalul românesc.

O altă prioritate pentru economia românească este finalizarea autostrăzii care leagă Constanța de vestul țării, iar acum avem și legea PPP care va aduce un aport simțitor pentru proiectele de infrastructură mare.

Guvernul României va face o treabă extraordinară în perioada în care deținem președinția rotativă a consiliului UE, asta îi sperie cel mai mult pe cei care atacă neîncetat guvernul României și PSD.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel