Ianis Hagi a rămas fără antrenor. Șansă pentru decarul naționalei

Ianis Hagi, antrenament. foto: @IanisHagi - FB
Ianis Hagi, antrenament. foto: @IanisHagi - FB

Racing Genk, campioana en titre a Belgiei, a rămas fără antrenor, după ce Felice Mazzu a fost concediat.

Echipa de fotbal la care evoluează românii Ianis Hagi şi Vladimir Screciu, Genk, l-a concediat marţi dimineaţă pe antrenorul Felice Mazzu, după un început dezamăgitor de sezon, anunţă presa belgiană. Sub conducerea lui Mazzu (53 ani), numit în funcţie înaintea acestui sezon, Genk a suferit şase înfrângeri de la începutul acestui sezon, aflându-se pe locul 10 în clasament după 15 etape.

Nici în Liga Campionilor evoluţiile nu au fost mai bune, Genk aflându-se pe ultimul loc în grupa sa, cu un singur punct.

"Tendinţa din cursul ultimelor săptămâni este din ce în ce mai negativă, iar conducerea clubului nu mai este convinsă că staff-ul tehnic actual mai poate schimba lucrurile. Clubul a ţinut cont de faptul că echipa este în reconstrucţie după câştigarea titlului de campioană, însă diferenţa între calitatea intrinsecă a grupului de jucători performanţele obţinute este prea mare", se precizează într-un comunicat dat publicităţii de Genk.

Până la numirea unui nou antrenor principal, interimatul va fi asigurat de secundul Domenico Olivieri, asistat de Kevin Van Dessel, adaugă campioana Belgiei. Presa belgiană avansează numele lui Wouter Vrancken, actualul antrenor al formaţiei KV Mechelen, ca posibil înlocuitor al lui Felice Mazzu la Genk.

Plecarea lui Mazzu poate fi o șansă pentru Hagi să prindă din nou prima echipă, după el a fost retras pe bancă, având și evoluții neconcludente, dar și deoarece antrenorul a fost supărat că s-a trecut peste capul său când a fost achiziționat românul, de la Viitorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel