EXCLUSIV  Iancu Caracota, multe acuze și nicio soluție pentru criza pestei porcine

Iancu Caracota, unul dintre liberalii care cer frecvent demisia ministrului Agriculturii și șefului ANSVSA pentru modul de acțiune în cazul crizei provocate de pesta porcină africană, se pare nu are nicio soluție salvatoare.

Iancu Caracota este unul dintre cei mai vehemenți liberali în a cere demisia principalilor factori de decizie în gestionarea crizei porcine africane. "Am solicitat, în nenumărate rânduri, demisia ministrului Agriculturii, Petre Daea și a șefului ANSVSA, Geronimo Brănescu pentru incompetența de care au dat dovadă în gestionarea crizei declanșate de pesta porcină africană, însă cei doi consideră că își merită fotoliile pe care stau. Ca urmare a indolenței celor doi, am cerut, în scris, premierului Viorica Dăncilă să dispună aplicarea sancţiunilor cuvenite pentru lipsa de acţiune a factorilor de decizie, care au contribuit prin neglijență și incompetență la expansiunea epidemiei de pestă, fie că vorbim de cei din autorităţile publice locale sau centrale", a declarat parlamentarul Caracota.

Niciun răspuns în cinci zile

Ca urmare a solicităriilor repetate ale parlamentarului, DC News i-a oferit posibilitatea de a prezenta planul propriu de măsuri concrete care ar trebui luate pentru stoparea acestei crize care face ravagii în România. Solicitarea noastră, transmisă atât pe adresa de email cât și pagina de Facebook a liberalului, a rămas fără niciun răspuns după cinci zile de așteptare. Așadar, pare să fie vorba doar de un alt exercițiu de imagine care se oprește la întrebarea: "Care este planul de măsuri clare pe care le-ați lua dumneavoastră pentru a opri această criză declanșată de pesta porcină africană?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel