I se cere lui Iohannis să retragă ordinul Steaua României lui Adrian Năstase - UPDATE

Rodica Mitu / 04 dec 2019 / 11:04 Salveaza PDF Comentarii
Adrian Năstase FOTO AGERPRES
Adrian Năstase FOTO AGERPRES

Organizatorul Mitingului Diasporei din 10 august 2018 îi cere președintelui Klaus Iohannis retragerea ordinului Steaua României acordat fostului premier Adrian Năstase.

Tommy Tomescu, organizatorul mitingurilor Diasporei din 10 august 2018 și 2019, îi cere, din nou, președintelui Klaus Iohannis retragerea ordinului Steaua României, acordat fostului premier Adrian Năstase. Tomescu i se adresează președintelui într-o scrisoare deschisă.

„Degeaba v-am solicitat în 2016 retragerea ordinului Steaua României pentru Adrian Năstase, ca să nu mai fie invitat la reuniuni oficiale cel care îi făcea indieni pe cei din diaspora. Corb/infractor la corb/infractor nu își scoate ochii, dar vă solicit din nou să luați în considerare cererea mea având în vedere că mulți dintre cei din diaspora s-au cam săturat să primească câte o plăcuță suedeză de la dumneavoastră, în mod regulat. Sper că nu va așteptați să mai primiți de la mine texte elegante și analize, pentru că am înțeles că nu are rost. Degeaba mi-am pierdut de câteva ori mai multe săptămâni să va trimit niște analize pe care să le implementați pentru că le-ați ignorat. Astfel încât în momentul în care ați fost întrebat de realizările dumneavoastră nu ați avut ce să spuneți", a scris reprezentantul Diasporei.

Tomescu spune că sunt condamnabile declarațiile lui Adrian Nastase de „defăimare și ridiculizare a românilor care au plecat din România într-un exil economic, pentru a nu mai fi supuși abuzurilor noii nomenclaturi, al cărui reprezentant de seamă este Adrian Nastase", notează Mediafax.

 

UPDATE: Replica lui Adrian Năstase poate fi citită AICI.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28